[]

Türkiye'nin başarısından rahatsız olmak, sevinmemek

Arkadaşlar bende 10 senedir benim için kırılma noktası gezi direnişi sonrası. bu durum var 5 senedir aşırı oluyor. Futbol, Voleybol, Hentbol ya da Atletizm ya da bir Müzik yarışması ya da ülkede yapılacak organizasyon falan hep kötü olsun sonuç istiyorum. Ülkenin zor durumda olması beni mutlu ediyor bunun etkeni elbette parti devletine dönüşmemiz. Yani Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti için savaşırım sanatımı konuştururum ama şu anki AKP hükümeti ve AKP cumhurbaşkanı için olumlu hiçbir şey yapmak istenşyorum. Siz ne düşünürsünğz bu konuda. İyi né varsa bitirmeleri konusunda




 
erdoğan düşmanlığının Türk düşmanlığına dönüşmesi. bütün muhalefetin içinde bulunduğu durum bu.


  • astronom bey  (17.10.22 14:02:44) 
Ne düşünürüm? Senin ve senin gibi düşünenlerin olgunlaşmamış bireyler olduğunu, öfke atfetme konusunda başarısız olduğunu düşünürüm.

Ek: 25 yaş altı bir insan bunu düşünüyorsa normal karşılarım çünkü yetiştiği çevre buna ortam hazırladı.
  • Gradient_tabanlı_mor  (17.10.22 14:37:46) 
Sanırım son yirmi yıl birçok insana o kadar da iyi insanlar olmadığımızı gösterdi. Doksanlarda çocuk olmuş biri olarak, iktidardan da bağımsız, bütün anlatımız Türk milletinin ne kadar iyi yürekli, yardımsever, mert vb. olduğu üzerine kuruluydu. İster iktidarın etkisiyle olsun, isterse gelişen teknoloji sayesinde hem ülkenin hem de dünyanın küçülmesi olsun; bize hiç de öyle olmadığımızı gösterdi. Sizinkisi abartılı olsa da milli başarıları içselleştirememeyi anlıyorum.


  • salihdt  (17.10.22 14:41:22) 
Bana göre bunun sebebi kişinin hayatında mutsuz olması, mutsuz olmasının sebebi olarak malum üç harflileri görmesi (ki olabilir. Büyük bir kesimin hayatını sevdiler) haliyle bunlar mutlu olmasin demesi.

Bu normal değil demiyorum da böyle yasanmaz diyorum. Bu insanlar dışında bu ülkede hala basaran eden insanlar var.

Bu arada Atatürk'un kurduğu ülke değişeli çok oldu. Akp ile sadece dibe gitti ama çok önceden başlayan bir olay.
  • logisticsmanager  (17.10.22 14:45:05) 
Kısmen katılıyorum. Spor alanında elde edilen başarılarla yaşadığımız sefilliğin unutturulmasından hoşlanmıyorum.
@salihdt ye katılmıyorum. Milletimiz özünde kötü değil ama cahil, fakir ve kutuplaştırılmış. malum iktidar da, işine geldiği icin bunun artması yönünde elindeki her tür gücü kullanıyor.

  • vizivozo  (17.10.22 14:48:20 ~ 14:51:59) 
sizi anlamakla beraber bu durumu normal olarak görmemenizi öneririm. kendi hayatınıza daha çok odaklanıp farklı meşgaleler edinmek faydalı olabilir. hayat geçiyor. negatif şeylere değil pozitif şeylere odaklanırsanız size gelen şeylerin de daha pozitif olduğunu görürsünüz.


  • vaveylababa  (17.10.22 16:08:32) 
ülken işgal edilmiş ve işgalcilerle birlik olmuş ülke insanlarının sanat ya da sportif başarasını sevinmiyor, hatta öfke duyuyorsun. bundan daha doğal hiç bir şey olamaz.


  • frostpunk  (17.10.22 19:43:16) 
Malum parti her türlü başarıyı en ufak payı olmamasına rağmen sahiplenmeye çalıştığı için onların bu yalan propagandalarına maruz kalıp midenin bulanmasını istemediğin için böyle bir şey düşünüyor olabilirsin. Adamlar hiç ama hiç ama hiç hem de hiç utanmadan Mete Gazoz'un başarısını Bilal Erdoğan'a bağlamaya çalıştılar. Bir de kabul edelim. Malum parti kazandı. Belirli başlı konularda tekrar bir araya gelse de birbirinden nefret eden toplum oluşturdular.


  • nawar  (17.10.22 20:21:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.