[]

Yeni dönemde evsahiblerinin % 25 fazla kira artışlarını kabuk ediyormuşum?

...




 
üç nokta koymanız iyi olmuş hocam neredeyse anlamayacaktım soruyu epey yardımı dokundu.

evet, bildiğim kadarıyla yüzde 25'e kadar zam yapmak ev sahiplerinin yasal olarak hakkı.
  • coldegezenkutupayisi  (10.10.22 18:53:07) 
Kabul etmiyorlar ama sen anlaşmak istemezsen yine %25 fazlasını yatırıyorsun o da evi satılığa çıkarıyor.


  • nhk ni youkosu  (10.10.22 18:56:05) 
"Ev sahiplerinin %25 oranından fazla olan zam taleplerini kabul ediyor musunuz" diye soruyor sanırım arkadaş.

Yani %25 olayı başlı başına saçmalıkken kabul etmemek bana pek dürüstçe gelmiyor. Ekonomik alandaki beceriksizliklerini belli bir kesimin üzerine yığma çabasından ibaret. Bu sene %160 zam yaptım kirama. Hala da evin güncel ederine yaklaşmadı.

Not: Eski kiracıyım.
  • msb  (10.10.22 19:49:15) 
Robin hood değilim adalet dağıtmıyorum. Hükümetin saçma politikalarının dengesini ben sağlamayacağım. Hakkım neyse onu kullanır %25 yapar geçerdim.


  • Mcfly  (10.10.22 20:04:05) 
Evet

kabul ediyor musunuz?

Olacakti
  • sonhakan  (10.10.22 20:22:29) 
ev sahibi olarak da kiracı olarak da devlet ve kanunun dediğini yapar geçerim. %25 bence okey.


  • roket adam  (10.10.22 21:24:00) 
maalesef kabul olmuyor açıkcası adil de olmadığını düşünüyorum. %110 zam aldım %60-70 gibi artışlar da normal değil %25 artışın da ev sahibi için adil olmadığını düşünüyorum ki kiracıyım, evim de yok. Kimsenin malı kimseyi ilgilendirmez, kimse de elini taşın altına sokmak zorunda değil.

%35 benim için uygun dedim %40 gibi anlaştık. %25 yap geç olmuyor ev sahibi de darlamaya başlar. Tek huzuru evimizde buluyoruz onun için de 300-500 liraya her gün kapris trip çekemem tabii kendi açımdan söyledim gelirim aynı oranlarda olsaydı sabaha kadar mücadele edecektim mecbur.

bir de şu var yani çıksan min %100 artacak kira giderin
  • croswell  (11.10.22 10:42:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.