[]

Kasko hakkında

Merhaba 2014 model Ford Focus aracıma geçen yıl Türkiye sigortadan genişletilmiş kaskoyu 1450 TL ye yaptırmıştım. Ayın 14'ünde kasko yılı doluyor. Şimdi sigortam.net gibi sitelerden sorgulatınca fiyatlar 4500 TL den başlayıp 15000 TL ye kadar gidiyor. Arabamın fiyatı bu kadar artmadı, hasarsızlık indirimi de devam ediyor ama artık bu fiyatları sorgulamıyorum. Mecbur bir şekilde yaptıracağız. Sorum internette verilen teklifler ile alakalı. Örneğin sigortam.net de Zurich sigortanın A, B ve C kaskoları var. A en uygunu 4300 TL, B 4700 TL ve C de 5300 TL civarı. Bunları karşılaştırdığımda A da ikame araç yok gözüküyor diğerlerinde ise var. Bunun dışında her şey neredeyse aynı. Poliçeleri ayrı bir pdf şeklinde göremiyorum. Benzer durumlar diğer teklifler içinde geçerli. Yani 4700 TL ilk Zurich B ile 10000TL ilk herhangi bir kasko aynı özelliklere sahip gözüküyor. Böyle olunca hangisini seçmek daha avantajlı bilemiyorum. Acaba ne yapmak nasıl bir yol izlemek lazım? Daha önceden internet sayfasından kasko yaptıran varsa fikir verebilir mi? Ya da başka ne şekilde yapılmasını tavsiye edersiniz? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.




 
poliçeleri karşılaştırabiliyorsunuz. kaskoda imm sınırsız veya çok yüksek olsun ona dikkat edin.


  • inheritance  (10.10.22 15:04:33) 
@inheritance site üzerinden kıyaslamak istiyorum ama poliçenin verilen özellikleri arasında bir fark gözükmüyor.


  • lrdrylgh  (10.10.22 15:16:00) 
Kasko imm sınırsız olsun ona dikkat edin +1 Sınırsız olunca ama fiyat aşırı şişmiyor.

Ben de en ucuzundan haziranda yaptırdım 5k küsur TL'ye. Fakat firmanın şikayetlerine baktım şikayetvar'da, çok şikayet var. Kaza olsa vermemek için çok uğraştırırlar gibi geliyor. Çekici lazım olsa geç gelmesi vs. Siz şirketi iyi araştırın. En ucuzu seçince sırf yaptırmış olmak için yapılmış gibi oluyor galiba. Siz yine de araştırın.

İkame aracı da 7 gün yaptılar bana. Kiralık araba fiyatları arttığı için 14 gün vermeye yanaşmıyorlar dedi aracı sigortacı, beni mi kekledi bilmiyorum.

Arabanın fiyatı 5 kart artmadı ama enflasyon cart curt ayağına her hafta gittiğim markette her şeye zam geldiğini görmüş oluyorum. 5-10k TL sigorta paraları normal geliyor bana 300-500k TL değerindeki araçlar için.
  • Cesario  (10.10.22 15:21:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.