[]

Telefona virus mü girdi?

Bugün youtube reklamina tiklamis bulundum. Virus taramasi basladi yazdi. Telefonunuz güncelleniyor yazdi. Ekran karardi geldi. Arada bir aşağıdaki gibi uygunsuz resimler cikmaya basladi. Bunu nasil temizlerim?




 
Chrome tarayıcıyı sil tekrar yükle


  • Gebeş kaplumbağası  (10.10.22 13:09:20) 
formatlayarak


  • hlt1985  (10.10.22 13:11:05) 
Format zahmetli iş. Bir sürü bilgi, belge vs. Sadece chrome yeter mi?


  • Cherea  (10.10.22 13:28:18) 
chrome üzerinden gelen bildirimleri kapatmayı deneyin.


  • gelecegin yildizi  (10.10.22 13:31:11) 
Sadece Chrome da sıkıntı varmış gibi görünüyor Chrome u sifirlayabilirsiniz


  • sanguine  (10.10.22 13:52:22) 
format yazarken zahmetli olduğunu düşündüm ben de:) o yüzden ilk olarak chrome'u deneyin, silip yüklediniz sorun devam ederse bir antivirüs programı ile taratabilirsiniz telefonu ama o da olmazsa o zaman format şart olur. Ki bence ekran gidip geldi ise format gerekecek ama inş yanılırım.

edit: chrome'u sıfırlarken ilk önce geçmişi vs ne varsa temizlemeyi unutmayın.
  • hlt1985  (10.10.22 14:11:29 ~ 14:12:09) 
Bu tür şeyler genelde bildirime izin verip reklam vs yapıyor. Eğer chrome bir hesaba bağlıysa senkronsa bir ihtimal izin verilen siteler tekrar yükleyince otomatik gelebilir. Google hesabınızın ayarlarını falan da kurcalayın derim (bildirim izinleri site izinleri vs)


  • nhk ni youkosu  (10.10.22 14:35:12) 
chrome da bildirim izni verilen siteleri kontrol edin. ayarlar -> bildirimler .


  • inheritance  (10.10.22 16:24:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.