[]

istiklal ve çevresinde ne yapılır?

galata kulesi'ne çıkmak ve istiklal'de yürümek gibi 2 tane basit eylemimiz var. bunlar dışında mekan olur turistik yer olur tavsiyeniz var mı?




 
Pera müzesi gezilebilir, bir sürü müze var orada. Kiliseler var. Sonra gümüşsuyundan dolmabahçe'ye yürünebilir. Sonra akaretler'e.


  • GoodMorningTeacher  (07.10.22 14:15:19) 
Cafe önerisi;

Barnathan Cafe
Varuna Gezgin Cafe
Beyoğlu İnci Çikolata
Willy Wonka Çikolata

Sinema Müzesi
Pera Müzesi
Pera Palas Otel
Yapı Kredi Kültür Sanat
Salt Galata
Galata Mevlevihanesi

Gezi parkı'nın orada 200 metrelik yer altı metrosu var. Orası da olabilir. Belli saatlerde ziyarete açık.

Karaköy'e geçebilirsiniz Galata'dan. Hane Çikolata Cafe var orada da. Galataport'a inebilirsiniz. Karaköy'den vapurla Kadıköy'e geçebilirsiniz.

İnternetten online müzekart alın. Bilet kuyruğuna girmeye gerek kalmadan direkt Galata kulesine çıkış kuyruğuna girersiniz. Zaten müze kart şart, yoksa 100 tl ödersiniz. En son fiyatı öyleydi.
  • Cesario  (07.10.22 14:20:05) 
ben geçen hafta sadece 3 saat istiklalde yürüdüm, atlas ve halep pasajlarına girilebilir, ilgi alanınıza giriyorsa kubrick sergisi olması lazım atlas sinemeasında oraya bakılabilir, narmanlı han da çok güzel cafeler görünüyordu orada oturulabilir, girmedim ama aynı bahçede iluzyon müzesi var yine ilgi alanınıza giriyorsa, cezayir sokağında bişeyler içilebilir, ben mandabatmazda kahve içmeden taksimden dönmüyorum o yapılabilir. oradan tünelde yine güzel cafeler var oralara oturulabilir.


  • hypathia  (07.10.22 14:23:19) 
Taksim camii, AKM, Demirören AVM, Madame Tussauds Istanbul


  • beemaker  (07.10.22 15:54:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.