[]

alerji vs. yatak yastik

neredeyse 5 yildir evde siddetlendigini hissettigim alerjimin bir ihtimal yastik ve yataklardan kaynaklanabilecegini dusundum. ama emin de olamiyorum. sirf bir ihtimal sebebiyle yatak degistirmeyi de mantikli bulmuyorum. ev tozu ve ev akarina alerjim oldugunu biliyorum bu arada ama ev duzenli supuruluyor ve nevresimler sıklıkla degistiriliyor. yatagi degistirmeden yataktan olup olmadigini anlamanin bir yolu var midir? yataktansa yatagi degistirmeden bu durumu cozmenin bir yolu var midir?




 
Şunu bir inceler misin? Kampta çadır için iyi oluyor da akarlar için de etkili diyor.

Bir de evlere gelip koltuk yıkayan firmalar var. Onlar yatakları da yıkıyor.

Yastıkların elyafsa çamaşır makinesinde yıkayabilirsin. Elyafın yastık içindeki şekli bozulmasın diye yıkama esnasında makinenin içine 3 tane de tenis topu koymayı unutma.

www.chrysamed.com
  • Mirket  (03.10.22 21:57:53 ~ 23:23:27) 
Anti-mite spreyler var. Yatağa sıkılabiliyor.


  • pro9it9is9  (03.10.22 22:34:41) 
Anti-Mite spreyler insanın yüzünü gözünü şişiriyor.
Nevresim altına alez ve şilte kullanın kullanmıyorsanız şayet. Onları da düzenli değiştirin. Bir de buharlı bir silme makinesi alın. Ben Kaercher kullanıyorum. Önce yatağı iyice süpürün (mesela dyson makinelerin döşekler için özel aparatları oluyor ya d aHoover'ın direkt döşek süpürme cihazı var. o tarz iyi bir makine ile süpürün), sonra da yatağı buharlı makine ile düzenli aralıklarla silin.
akarlar tekrar tekrar gelen canlılar, düzenli olarak yatağı silmediğniz takdirde yapabileceğiniz pek bir şey yok.
  • konusma ben konusuyorum daha bitirmedim  (04.10.22 00:16:06) 
@konusma ben konusuyorum daha bitirmedim, bu arada yatak visco yatak, yastiklar da visco ozelligine sahip. bu urun bildigim kadariyla antialerjenikti ama acaba yillar icinde bu ozelligini kaybetme durumu oluyor mu ki? yatak esko cunku bi 10 yili rahat var.


  • in vino veritas  (04.10.22 07:39:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.