[]

kasko yaptırdıktan 1 ay sonra arabayı satarsam ne oluyor?

kasko+ trafik sigortasına 13k para ödedim dün.

şimdi diyelimki acil paraya ihtiyacım oldu arabayı yarın sattım. benim ödediğim 13k ne oluyor? geri alma şansı oluyor mu? yoksa 2 günlük trafik sigortası+kasko için 13k mı ödemiş oluyorum?


 
Hayır, satış belgesini ve IBAN numaranızı sigortacınıza ulaştırıyorsunuz, kullanılmayan aylar hesaplanarak sair masraflar düşüldükten sonra hesabınıza yatırılıyor.


  • zaman ilac degil insanlar unutkan  (26.09.22 19:15:57) 
gün sayısı hesaplanarak oranlı olarak kalan tutar karta iade edilir.


  • jelly bear  (26.09.22 19:17:17) 
Eğer tekrar araba almayacaksan parayı iade almak mantıklı. Eğer satıp tekrar alacaksan ve parayı iade alırsan yeni aldığın arabaya kasko yaptırırken indirimden faydalanamıyorsun diye biliyorum. Siz yine de araştırın. Aklınızda bulunsun bu bilgi.


  • Cesario  (26.09.22 21:27:43) 
Ödediğiniz para günlük olarak oranlanıp geri ödeniyor. Geri alma şansınız yüzde 100.

Sonraki aracınızdaki indirim konusu, parayı geri alıp almadığınızla ilgili değil, hatta farklı şirketten de yapsanız hasarsızlığınızı aktarabiliyorsunuz.
Sadece firmaların izin verdiği süre fark ediyor. Bazı firmalar 1 ay bazıları 6 aya kadar boşluğa izin veriyor hasarsızlığı bozmadan.
  • burfak  (27.09.22 07:21:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.