[]

Tp link modem

Merhaba,tp-link modemler sadece ttnet hattı ile mi çalışıyor? Satın almış olduğum modemin üstünde ttnet logosu var.Hattımız ise Türk net.Modem arayüz şifre bölümünün sonunda @ttnet bölümü var,değiştiremedim bi türlü.Bu yüzden de arayüz şifresini giremedim.Kullanamaz mıyım şimdi bu modemi TurkNet hattımla ? Teşekkürler.




 
Siz ttnet’e ait bir tplink modem router aldıysanız (2. El mi?) sadece ttnet ile çalışır, ttnet’e özel firmware yüklenmiştir. Yoksa tplink sadece ttnet ile çalışıyor diye bir şey yok.


  • orient blue  (21.09.22 22:46:36) 
İkinci el almadım,hepsiburadadan aldım.


  • goodboy3456  (21.09.22 22:54:51) 
türknet hiç kullanmadım ama çalışıyor olması lazım bence. altyapı türktelekom çünkü. belki modem arayüzünde bazı ayarlar yapmak gerekebilir.


  • izole  (22.09.22 00:54:10) 
çalışıyor olması lazım. sadece resetledikten sonra admin - ttnet veya admin - turktelekom diye değil de başka türlü girmek gerekiyor. Onu tplink veya turknetten öğrenebilirsiniz.


  • ananiyimioguz  (22.09.22 01:31:54) 
bende asus modem var, sıfır hiç kullanılmadı. satılıktır


  • yirmibesonbes  (22.09.22 04:29:55) 
Öncelikle o alet yüksek ihtimal ile 2. el. Abonelik ile birlikte verilmiş bir modem gibi duruyor. Ben hep ikinci el modem alırım ve genelde de böyle ttnet aboneliği bitince satılan modemler denk geliyor bana.

Sıfır olduğuna eminseniz, iade vs etmeyecekseniz aslında o iş kolay.

Arayüzde kullanıcı adını yazdığın yerlerde bir yerlerde bir tik atılacak yer olmalı, başka bir servis sağlayıcıyı yazmak için.

o tike tıklayınca hazır yazılı görünen @ttnet kısmı değiştirilebilir hale gelecek.

Edit:

Hepsiburada girip tp-link ürünlere baktım, üzerinde Türk Telekom logosu bulan iki ürüne tıkladım, biri 375 biri 425 tl gibi fiyatlar var.

Yorumlara bakınca hemen herkes 2. el ürün yollandığını yazmış. Bu ayarda 2. el bir modemi 150 tl civara alırsınız. İade edin üstünden zaman geçmediyse.
  • John Bloor  (22.09.22 10:11:34 ~ 10:21:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.