[]

Gorilleri sever misiniz?

Tüm gorillere tapıyorum desem uçuk kaçmaz. 2.5 sene önce japonya dá bir hayvanat bahçesinde yaşayan 4 kişilik goril ailesini takip etmemle başladı her şey. Momotaro ailesi adında 2 oğul ve anne baba üyeleri olmak üzere 4 kişilik grup. Annenin adı Genki 36 yaşında ama yaşına rağmen ve atak hayat dolu enerjik ve yemeğe bayılıyor annemin yerine koymuşum resmen çok bağlandım. Bir de çocukları var büyğk oğlan gentaro muhteşem bir oğul yüzü sevimli afacan Kintaro var bakkala yollasan üstünü cebe atar öyle afacan baba momotaro genç daha genki'yi göre 22 yaşında. Büyük oğul 12 ye girecek ufağı 4e halen annesini emiyor kereta.
Bunların dışında Berlin, San Diego, Rostock, Tapei, Ueno gibi yerlerde hayvanat bahçelerini de takip ediyorum ama favori yer kyoto yani genki ailesi.
220 bin takipçisi var youtube da bu da bir başka hesap çok tatlı bir aile değl mi izleyin bana hak vereceksiniz.

Sizler sever misiniz gorilleri ya da primatları.
m.youtube.com

 
severim. çünkü veganlar.

işte gerçek kas. işte gerçek vegan.
  • AlsterWasser  (17.09.22 18:11:16 ~ 18:12:46) 
Eklembacaklılar hariç hemen her hayvanı sevmekle beraber primatlara karşı nötrün biraz üstündeyim. Gerçi goriller çok cool hayvanlar onlara sevgim bi şempanzeye falan göre daha fazla.


  • nundu  (17.09.22 18:44:58) 
Hiç sevmem. Akıllılar ama sempatik değiller. Goriller tehlikeli kabul edilen hayvanlar. Bu bile ayrı bir sebep sevmemek için.


  • dissendium  (17.09.22 19:04:28) 
Özel bir duygum yok onlara karşı ama havalı hayvanlar. işaret dili bilen goril koko ilginçti. İhtimalleri merak ettiriyor.


  • anon1m  (17.09.22 19:28:02) 
Harambe :'(


  • mirty  (17.09.22 21:16:50) 
Primatları baya severim. Zeki hayvanlar. Onlarla empati kurabiliyorum. İşaret dili öğretilen bi goril vardı, avcıların gelişini ve ailesinin öldürülmesini anlatan. İnsanın içi parçalanıyor.

Ama kabul etmek lazım. Onlar bizim iletişim kurabildiğimiz, iki çift laf edebildiğimiz hayvanlar.

Severim
  • zimbirik  (17.09.22 23:17:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.