[]

uzaylılar geliyor mu?

siz de farkında mısınız bilmem ama bu aralar medyada sürekli uzay ve uzaylılar ile ilgili programlar yapılıyor. ne oluyor kardeşim birileri bişeyler tezgahlayıp dikkatleri başka yöne mi çekmeye çalışıyor yoksa yakın zaman da uzaylılarla tanışacak mıyız gerçekten. kafayı yemeye az kaldı.




 
sanırım siz google da buna dair bir kaç makale okudunuz ve bu haberler geliyor önünüze
bende sıfır medya hareketi

  • yirmibesonbes  (16.09.22 21:55:45) 
Bize gelmiyorlar biz tanışmayız hemen.


  • Bruce  (16.09.22 21:58:11) 
yakin zamanda olacagini dusunmuyorum ama yavas yavas alistiriyorlar iste. bir gun elbet aciklanacak


  • Kittie  (16.09.22 22:25:42) 
internet google araması falan değil arkadaşlar. tv kanallarında bu aralar hep bu konular işleniyor. hatta şu anda tv100'de bir program var aynı anda türkmenelitv'de marslı filmi oynuyor. dünde aynı anda hem boomberg tvde hem dmax kanalında aynı anda uzay filmleri denk gelinde biraz afalladım yani.


  • izole  (16.09.22 22:35:54) 
Benim hiç karşıma çıkmıyor. Bilmiyorum Fransa'da hiç görmüyorum. Türkiye'ye geleceklerdir belki uzay dovizlerini yemeye.


  • logisticsmanager  (16.09.22 23:43:41) 
Tv kanallarında dönem dönem belli bir pseudoscience konusu popüler olur sonra geçer. Homeopati olur, doğaüstü antik medeniyetler olur, uzaylılar olur, coğrafyasına göre kocaayak ya da van gölü canavarı gibi bir şey olur, kozmik enerji bilmem neleri olur, parapsikoloji olur... Hep olur.

Uzaylılar da ara ara patlar. Bazen modern zaman üzerinden patlar bazen antik uzaylılar olur. Yeni bir şey değil ki...

Marslı filmini örnek vermişsiniz mesela, o film de bu uzaylı olaylarının moda olduğu başka bir dönemde çekilmişti, yine herkes her yerde uzaylı konuşuyordu. Sözde uzmanlar uzaylı sergileri açıyordu, bilim insanlarının "dünya dışı hayatın var olabilmesi mümkün" sözleri bu sahte uzmanların sözde ispatlarıyla harmanlanıyordu falan.

Aynı şeyler hep.
  • akhenaten  (17.09.22 09:32:57 ~ 09:37:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.