[]

AGT Kuryeyle Sorun yaşayan var mıdır?

Selamlar.

AGT ile ilgili sorunları okumuştum, şimdi yaşadım. :) Ne berbat bir firmaymış. Pazar gününden beri geldik, geliyoruz, geldik ama bulamadık diye mesaj atıp duruyorlar. Amazon'u da rezil ettiler. Hayır AGT'nin açılımı da Aynı Gün Teslim üstelik :)

Whatsap, telefon ve mail. Her yerden klasik aynı yanıtı veriyorlar: "Ekiplerimize aciliyetini bildirdik."

Siz sorun yaşadınız mı? Nasıl çözdünüz?

 
Bekleyeceksiniz mecbur. Aynı gün gelsin diye fazla para ödedim yine de 2 günde zor geldi. Müşteri hizmetleri de aynı şeyi söylüyor. Muhtemelen yetiştiremiyorlar ve evde bulamadık diye bahane uyduruyorlar. Çünkü bir bahane bulmaları lazım sisteme girmeleri için.


  • Cesario  (14.09.22 09:15:26) 
çözemedim. gün içinde geleceğiz diyor, tüm gün evdeyiz, akşam mesaj geliyor, geldik bulamadık, tekrar deneyeceğiz gibi bir şeyler. hiç bir şey yapmıyorum, bazen 1 hafta geçiyor üzerinden, bir şekilde elime ulaşıyor. yıldım.


  • gabe h coud  (14.09.22 09:33:06) 
geldik bulamadık diyorlar her defasında ve ist-ist merkezi bir yere 1 haftada kargo teslim ediyorlar bende. son kargom hala günlerdir ortada yok, bulamamışlar. keşke amazon’da kargo seçebilme seçeneği olsa. bulamadık gibi bir durum da yok çünkü 7/24 lobi var. sayıca az kuryeye çok iş yükü yüklüyorlar bence.


  • deartheodosia  (14.09.22 10:20:46) 
aynı gün teslimatlı ürünüm normalde 20:00a (ya da 22:00 miydi?) kadar gelmesi gerekirken 23:00dan sonra geldi. bundan başka agt ile gelen olmadı, hep kolay gelsin veya bazen mng ile geliyor.

bundan daha kötüsü sendeo. istanbul için bir gönderinin teslim edilmesi 4 gün sürdü.
  • inheritance  (14.09.22 10:53:06) 
benim amazon paketimi benden habersiz alakasız bir komşuya teslim etmişlerdi.
amazon'a söyledim birkaç gün sonra bizim bölgeye bakan eleman değişti. o günden beri sıkıntı yaşamadım.

  • koxy  (14.09.22 10:57:19) 
Hiç sorun yaşamadım ama okulların açılması kargoları da vurdu maalesef. Okul ihtiyaçları nedeniyle çok fazla yoğunluk var.


  • msb  (14.09.22 11:25:53) 
Daha aynı gün ya da zamanında teslim ettiklerine şahit olmadım.

"Geldik bulamadık" diyip bi kaç gün sonra getiriyorlar her seferinde.

Amazon'a şikayet ettim evdeyim bulamıyor beni diye, kargocu beni arayıp "beni şikayet etmişsin, hayırdır gardaş" yaptı. Eve geldiğinde konuşuruz dedim, yüzyüzeyken biraz ters çıktım, "çok yoğunuz, yetişemiyoruz, şikayet etme :((" diye ağlamaya başladı. Ben de iyi dedim saldım, ne yapayım.
  • plutongezegendegilmi  (14.09.22 12:24:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.