[]

deniz göktaş

bu komedyen arkadaş, öyle böyle bu işe devam ediyor, kazancı hakkında tahmin yapar mısınız, benim tahminlerim faciadır.




 
bunların gelirleri çok düzensizdir, oynaklık çoktur ama ortalama 10-15k tl dir, gerçi bu arkadaş podcast falan da yapıyor reklam gelirleri de olabilir. çıktığı mekanlara göre değişir tabi zamanla 20-30k tl de olabilir.


  • marlonbranda  (30.08.22 17:32:45) 
10-15k filansa hiç yapılmaz


  • firemanjonny  (30.08.22 17:58:35) 
bir kaç gösterisine gittim kendisinin, ara ara instagramında avrupa turnesini falan da takip ediyordum; bu yaz itibariyle aylık 200-300k tl rakamlarına ulaşmıştır diye tahmin ediyorum.


  • yonge and bloor  (30.08.22 19:22:06) 
bilemezsin, vergi vs. meselelerinden dolayı fazla açık etmiyor olabilir.


  • orpheus  (30.08.22 20:42:02) 
açıkcası bu hesapla bu işlere girilmez. birçok insan başlarken para kazanmıyor, para kazanma beklentisi yok ve umudu da pek olmuyor. sevdiği için yapıyor. sonra tutarsa para kazanıyor. parayı beğenmediği için girmeyen bir insan o zorluklara katlanmaz zaten. deniz 10 lira kazansa da devam eder zaten.

%100 emin değilim ama bu tarz işlerde kaşe denen ücretler ödeniyor. mesela organizatör ya da mekan bir müzisyene x lira kadar ödeme yapıyor. bu sanatçının ücreti, kaşesi. sonra mekan diğer giderleri de hesaplayıp bir bilet fiyatı belirliyor. organizatör zarar bile edebilir. o sanatçıyı bağlamaz. belki çok popüler olanlar için farklı yollar da vardır. sonuçta cem yılmaz çok izleneceği için izleyici arttıkça kazancı artacak.
  • nick bulamadim  (30.08.22 21:15:39) 
lobisi çok kuvvetli. eser yeneler gibi kalitesiz ama arkası sağlam. aylık ortalama 100k falan diye tahmin ediyorum.


  • halk  (31.08.22 00:42:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.