[]

Spor Kulübü çalışanları için taraftarlık kriteri oluyor mu?

GS, FB, BJK gibi kulüplerin kulüp tv kanalında, sosyal medya mecralarında, tesislerde veya takım tercümanı olarak falan çalışanlarda o kulübün taraftarı olmayan birilerini profesyonel olarak çalıştırıyorlar mı acaba?




 
kan grubu değil ki bu nasıl anlayacaklar hangi takım taraftarı olduğunu? gayet çalışılır bence.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (29.08.22 15:26:29) 
@yazar yazmaz yazan yazar Kişinin çeşitli sosyal medya mecralarına bakınca bile genellikle kolayca anlaşılabilen bir şey oluyor bu.


  • jonas  (29.08.22 15:28:56) 
benim sosyal medyamdan kimse anlayamaz mesela hangi takımlı olduğumu. sosyal medyada paylaşım yapacak kadar fanatik kişileri çalıştırmazlar zaten.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (29.08.22 16:07:18) 
Zamanında çocukken 3 büyüklerden birinin basket okuluna gidiyordum. Spor konusunda biraz kabız olduğumdan devam edemedim. Belki şimdiye 165 kalmazdım o zaman....neyse konuyu dağıtmayalım; okuluna gittiğimiz kulübün taraftarı daha azdı, öyle söyleyeyim. Takım tuttuğum yıllardı ve takımım ilgili kulüpten başkasıydı benim de. Yine de ben renk vermemeye özellikle dikkat ederken diğer arkadaşların maşallahı vardı. Hatta o takımların renginde çorap giyerlerdi. Bir gün baş antrenör bizi fena haşlamıştı o yüzden. Yine de kimseyi atmadılar hatırladığım kadarıyla. Muhtemelen çalışıyordur, biliniyorlardır da. Lakin muhtemelen aralarında bu konuda anlaşma falan vardır. Yoksa kötü durur :)


  • d max  (29.08.22 16:24:01) 
Galatasaray lisesine Galatasaraylilari alıyorlar sanıyordum ben de bi zaman. Bence çok önemli mevkilerde çalışanlara soruyorlardir ama teknik işlerde pek soracaklarini sanmıyorum.


  • olaylar olaylar  (29.08.22 21:30:50) 
Hiç kimseye sorduklarını sanmıyorum. Başka takımı alenen desteklemek yasaktır heralde. Ama kimse sana hangi takımlısın, bizim takımdan değilsen almıyoruz demiyordur.
Böyle düşünmenizi çok naif buldum :) onlar da çalışan insanlar.

  • zimbirik  (29.08.22 21:45:59) 
Zamanında gs dergisinde çalışan bir yakınım hasta beşiktaşlıydı. Şu an yine Galatasaray’da çalışan bir arkadaşımın da futbolla uzaktan yakından alakası yok, işe alırken de tüm aşamaları geçtikten sonra öylesine hangi takımı tutuyorsun diye sormuşlar sadece.


  • temasettin  (29.08.22 23:27:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.