[]

Android TV box

Merhaba arkadaşlar

Bir TV box almak istiyorum netflix YouTube browserda falan rahat gezeyim iptv uygulaması yükleyip dizi film izleyeyim istiyorum.bütçem 1000 lira civarı desem hangisini önerirsiniz? Şu biraz daha pahalı ama kesinlikle değer diyeceğiniz varsa onu da söylerseniz sevinirim. TV full HD öyle 4k faşan değil o yüzden mi TV stick düşündüm ama sanki biraz takılıyor bilemedim önerir misibiz


 
xiaomi mi box s şu an en tercih edilen cihaz


  • veritaslibertas  (25.08.22 10:37:44) 
mi box ++


  • inheritance  (25.08.22 10:41:12) 
bence kullanmadığın bir tablet, pc, laptop varsa; buna basit bir linux kurup tv'ye bağla.


  • gezegen olan pluton  (25.08.22 10:48:29) 
Xiaomi Stick aldım (Mi Stick değil, yeni çıkanı). Gayet memnunum. Çoğu özelliği Mi Box S ile aynı, bazı özellikleri daha iyi. Ayrıca yazılım Mi Box S'e göre üst sürüm Android'leri destekliyor. Box S artık desteklemeyecek. Yazılım olarak geride kalacak Xiaomi Stick'e göre.

Bahsettiğim ürün: www.hepsiburada.com
  • himmet dayi  (25.08.22 10:49:53 ~ 10:52:15) 
Onntv box


  • westblack  (25.08.22 11:21:10) 
Hiremco X2'nin adını çok duyuyordum, ama bilgim yok.
Mert Temizer diye bir adam var, Android Box'lar ile ilgili pek çok şey anlatıyor, inceliyor, tanıtıyor.
Hem web sitesine hem de Youtube kanalına bir göz atın bence.
merttemizer.com

Mi Stick düşünmeyin, takılıyor. Mi Box düzgün ama onun da ömrü bitti bitecek gibi geliyor bana.
  • michael_knight  (25.08.22 12:09:16) 
ikinci el bir Apple TV alın.


  • co2s2  (25.08.22 13:31:10) 
Mi ler çok önerilmiyor, çünkü standar mi ler çok geride kaldı,yeni çıkan 4k nın ise daha uygun fiyatlı muadilleri mevcut.

Google chromecast, sunny 4k stick, next 4k stick, onn, ya da yerel uygulamalarla biraz uğraşırım diyorsan amazon fire stick vs olabilir.
  • ofkeyle kalkanin yerine oturan yazar  (25.08.22 18:28:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.