[]

Banka tavsiyesi

Şöyle acayip bir sorun yaşadığım için başka bir banka kullanacağım:
www.eksiduyuru.com

Telefonumda bir sorun olmadığı ortaya çıktı ve nihayet şubede 2 saat sıra bekledikten sonra çözüldü üstteki soruda anlattığım sorun.

Özetle, dijital güvenlik prosedürleri delirtmeyecek, gündelik işler için kullanacağım bir banka arıyorum.

Dijital güvenlik prosedürleri delirtmeyecek derken, mesela yarım saat kadar isbank cep şubesinde yüzümü tanısın diye uğraştım olmadı, şifre alamadım. Ya da yukarıda anlattığım garanti'deki olan gibi bir şey olmasın.

Akbank, iş Bankası ve garanti dışında hangi bankayı önerirsiniz

 
enpara
yapıkredi

  • jelly bear  (24.08.22 15:29:38) 
enpara


  • mikahakkinen  (24.08.22 15:33:38 ~ 15:33:47) 
son 3-4 senede üst üste sırayla, garanti-akbank-yapı kredi kullandım.

en güzeli yapı kredi.
  • another satisfied lover  (24.08.22 15:37:47) 
Yapı Kredi +1


  • mhm  (24.08.22 15:57:53) 
Enpara


  • Ranchoddas  (24.08.22 16:24:18) 
gerçek bir "alternatif" olarak ben çok uzun süre kuveyttürk kullandım. enparalar falan yokken daha havale eft ücretsizdi. uygulaması da basit ve temiz.

garanti ve iş bankası kullanmak durumundayım şu an ama komple boşa çıksam kuvettürk'e geri dönerim. tek eksisi bankamatik nispeten az. katılım bankası olduğu için cezbetmeyebilir gerçi ama böyle.
  • vaveylababa  (24.08.22 16:27:32) 
Enpara diyenler henüz mağdur olmamış gibi görünüyor. Ben Yapı Kredi'yi öneririm 7 yıldır bir kez problem yaşamadılar bana.


  • uvcray  (24.08.22 16:39:36) 
Kendi durumuma maşallah diyeyim de bir nazar olayı olmasın.
Çok uzun yıllardır ve aktif olarak
İş Bankası
Yapı Kredi Bankası,
Enpara
Ziraat Bankasını kullanıyorum. Bugüne kadar en ufak bir sorunla karşılaşmadım.
Yüz tanıma demişsin, gözün şişer, dudağın patlar, ışık yandan çok vurur falan, girme abi öyle şeylere. Şifre neyine yetmiyor.

Arayüzü en iyi en sorunsuz sadece birini söyle dersen Ziraat derim.
  • Mirket  (24.08.22 16:54:45) 
kuveyt türk candır


  • mustafakesekci  (24.08.22 17:06:40) 
@mirket: zamanında burs hesabı olarak kullandigim için iş bankasi müşterisiyim aslında teknik olarak. Ama mobili ilk defa kullanacaktim, o da ille yüz doğrulama istedi. Dayatti demek daha doğru olur başka seçenek bırakmıyor. Benim tercihim değildi yani, dijital güvenlik prosedürleri delirtmeyecek derken onu da kastetmiştim


  • encokbenisevinnolur  (24.08.22 17:53:04) 
Kuveytturk kullanmayan da ne bileyim :)

Albaraka da güzeldir, her harcamada, her harekette bilgilendirici mesaj atar. Mobilde Kuveytturk daha pratik geliyor.

Atm olayını şöyle çözüyorum ben yakınımdaki atmden de hesabım var, fast saniyede geçiyor.
  • epitaf  (24.08.22 18:42:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.