Daha önce de sormuştum ama bir çözüm üretemedim:
www.eksiduyuru.com

Özetle: garanti bankasindan SMS onayi da alamıyorum, uygulamaya da giriş yapamıyorum. Bu yüzden çağrı merkezinden "gerçek" bir kişiye de baglanamiyorum. İki defa web sitelerindeki iletişim merkezine "SMS onay ve Mobil onay adımı içeren çözümleriniz işe yaramıyor" diye ekleyerek durumu anlattım ama tekrar aynı şeyleri yazmışlar. (Telefonumda ya da hattimda bir sorun yok, SMS onay işlemi gerektiren birçok şeyi yaptım ve yapıyorum)

Artık bankayi değiştirmek şart oldu ama benim için sorun olan kısım şunlar:
1- döviz hesabım var ancak bankamatik kartıma entegre değil. Şubeden de biz veremiyoruz dediler, şu şubeye gidin dediler ama oraya gitmem için en az 2 saat ayırmam lazım. Oradan aldım diyelim ki, bu defa kusuratlari veremiyorlarmis, ben 4.79 doları bu bankada bırakmak zorunda mı kalicam?

2- sanal kartima nakit aktardigim paraya dair şubeden işlem yapamıyorum. Bankamatik kartina bağlı hesaplardaki paramı çeksem bile epey bir miktar bankada kalacak.

Cimer bir sonuç verir mi, ya da başka yapabileceğim bir şey var mı sizce?

 

bir ihtimal şöyle deneyin?

bankayı arayıp kayıp çalıntı kısmına bağlanın. direkt müşteri temsilcisi çıkacaktır. burada cep telefonunuzun kaybolduğunu söyleyin (çalındı değil) hattınıza erişim olmadığını söyleyin. ne yapacaklarsa yapsınlar. 1 gün sonra arayıp hattınızı yenilediğinizi ve tekrar aktif etmelerini söylersiniz.

mr.goodcat

bence yukarıdaki öneriyi yaparken hattınız kaybolmuş gibi yapmayın, hattınızı gerçekten kaybedin. yani gidin operatörün bayiine, sim kartınızı değiştirin. 50 lira gibi bir ücreti var. aynı numara, aynı operatör. sim kart değişikliği yapınca zaten sim kartınız bankalarda otomatik olarak bloke olacak, bloke kaldırmanız gerekecek. bloke kaldırma menüsü atm'lerde bile var. yani önce sim kart değiştirip gerçekten bloke koyulmasını sağlayın, gerçekten bloklasınlar. sonra da blokeyi kaldırın. kaldıramazlarsa derdinizi anlatmak daha kolay olur. bi sim kart değiştirdim, blokemi kaldırmıyorlar diye şikayetin de altı dolu olur.

kibritsuyu

Çift hatlı telefonlarda bir hatla görüşme yaparken, diğer hatta mesaj gelmez. Bu ihtimal elenmiştir herhalde.

Bir de 4.79 doları da tl ye çevirmek söz konusu değil mi?

baal

O 4.79 u veremiyoruz derlerse ben olsam oturup şubenin içinde bddk'ya bizzat şubeye giderek paramı istememe rağmen, saçma prosedürlerle paramı vermemekteler. Bankaların güvenirliği konusunda şüphe uyandırmaktalar falan gibi bir sikayet oluştururdum. Şube adı, sizinle ilgilenen görevli, tam saat ve tarih ile.

baal

Benzer sorunu ben de yaşamıştım. Bilmeden garanti yi spam yapmışım öyle çözüldü

fistikthecat
1

mobil görünümden çık