[]

saç uzatmak | erkek

37 yaşında erkek bir birey olarak bu yaştan sonra saç uzatmaya karar verdim. Daha önce lisede bir kere uzatmıştım, onun haricinde kısadır saçlarım. neler yapayım nelere dikkat edeyim? yol yakınken vaz mı geçeyim?




 
ben uzatirken ozel bir sey yapmiyorum. 37 yasindayim. universiteden beri uzatip bir sure oyle kullanip, sonra kisaltip tekrar uzatiyorum. bir dongu oldu benim icin. :) en son gecen aralikta kestirdim, uzadi bayagi su an, toplanacak kadar oldu. vazgecme bence. bi uzat, begenmezsen kestirirsin yine.


  • lemmiwinks  (10.08.22 14:14:51) 
ben de liseden sonra 35 yaşında bir daha uzatmıştım.
lisede uzattığımda kadınlar kızlar kıskanıyordu saçlarım. müthiş hacimli ve dümdüzdü. banyodan çıktığımda kendiliğinden fönlü gibi olurdu.

35 yaşında tekrar uzattığımda da çok iyi olsa da eski sağlığı yoktu saçın.

edit: hiçbir zaman özel bir şey yapmadım. kışın günaşırı, yazın her gün yıkıyordum sadece. şampuan da öyle bildiğin düz şamouan. ne gelirse.
  • teritori  (10.08.22 14:32:50 ~ 14:37:31) 
benim pandemiye denk geldi de uzattım

Yazın bunaltıyor
Kışın yıkayıp kurutması dert oluyor
1 sene ne uzun ne kısa şekil veremediğin kötü bir geçiş dönemi de olacak

Yol yakınken vazgeç kısa saç rahatlıktır, çektiğin zahmete değmez
  • freebird5406_2  (10.08.22 14:41:55) 
tek bir kural var türk berberine gitmemek


  • bir soru sorcam  (10.08.22 17:00:17) 
Yakıştığını düşünüyorsanız uzatın diyeceğim.

Ben erkekte uzun saç beğeniyorum.
  • yesilimtrak  (10.08.22 22:13:20) 
Ben de ilk kez 31 yaşımda uzatmaya karar verdim pandemi de bahane oldu iyi de oldu keşke daha önce uzatsaymışım.

Çok sık yıkama, bakım için yağlar vs. kullanabilirsin onun dışında sal gitsin. Saçlarının uzama hızına göre 1-1.5 senede toplanacak kıvama gelir hiç ellemezsen.
  • chicha_v2  (10.08.22 23:06:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.