[]

ani vücut ısısı+ terleme

hava sıcak olsa da, bulunduğum ortamda terlemeyi gerektirecek bir durum yokken ve gayet rahat oturuyorken, aniden vücut sıcaklığım yükseliyor. alevler içinde yanıyorum, şarıl şarıl terliyorum, su içinde kalıyorum. sonra geçiyor. covid testi yaptım (evde).. negatif çıktı. sesimde bir soğuk algınlığı kırgınlığı var ama tat/koku alamama, bel ağrısı gibi klasik covid belirtileri yok. üç dört gündür böyle.

acaba yine de covid olabilir miyim? bu ani sıcaklık değişiminin sebebi ne olabilir? fırsat olursa yarın hastaneye gideceğim ama size de bir sorayım dedim..


 
www.eksiduyuru.com
ben pozitif çıkmıştım :/

  • nhk ni youkosu  (07.08.22 23:11:19) 
Şu an pozitifim. Son 4 gündür o ani ter boşanması olayını bol bol yaşadım.

Geçmişolsun.
  • Mirket  (08.08.22 00:01:36) 
başta zonklama var mı veya sinüs kısımlarında ense boyun


  • ShadowOfMoon  (08.08.22 13:14:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.