[]

Barcelona da bilet parasına değecek yer öneriniz?

Bir hafta orada olacağım. Giriş biletleri tl ye çevirince çok pahalı. Ama değer dediğiniz yer tavsiyeniz var mi? Özellikle Sagra da familya defer mi? Kişi başı 600 tl




 
en çok sagra de familyaya değer.
bütçenize göre de gaudi'ye ait bi binayı gezersiniz para verip.
geri kalan çoğu yer ücretsiz zaten.
  • jimjim  (07.08.22 17:21:37) 
öğrenciyseniz indirim var sagrada familia'da. ben gittigimde park güell'in girisi ucretsizdi ama simdi orasi da parali olmus 5 euro mu neydi fiyati, bence 5 euroya deger girisi. casa battlo'da ogrenci indirimi yoktu diye hatirliyorum orasi pahali gelmisti butceme gore ama bir sonraki gidisimde mutlaka girerim demistim (euro 3 liraydi :(( ) muhtemelen simdi yine gitsem yine giremem :(


  • in vino veritas  (07.08.22 18:26:00) 
Museu Picasso de Barcelona: www.museupicasso.bcn.cat


  • pike  (07.08.22 19:59:19) 
kişiye göre değişir tabi ama ben sagrada familia' ya değeceğini düşünmüyorum. Yorumlara güvenerek girmiştik (kişi başı 12-13€ gibi bir ücreti vardı) oldukça pişman olmuştuk.


  • kolaygelsin  (07.08.22 21:22:46) 
sagrada familia kesin değer bence hatta oraya gitmiyorsan bcn a da gitme derim
park guell şart değil bence

  • roket adam  (07.08.22 21:25:50) 
Sagrada familia dışarıdan daha güzel, bilet almayın özel ilginiz yoksa


  • euteamo  (07.08.22 23:23:23) 
euteamo +1000.
Abi yapmayın ya vatikan müzesi gibi bir yerin bile 17 euro olduğu dünyada 30/40 euro çok ciddi bir para. Avrupa'da çok müze/ücretli turistik nokta gezdim, bu kadar anlamsız fiyatlandırma görmedim.
Barcelona dediğiniz şehir de 100-150 yıl önce inşaatı başlayan bir kiliseden ibaret değil.
Mimarisi, hikayesi vb. ekstra bir ilginiz yoksa dışarıdan çok çok daha etkileyici bir yapı.
  • kolaygelsin  (07.08.22 23:58:29) 
Disardan bak gec +1


  • brkylmz  (08.08.22 00:12:24) 
bence de o para çok ama uyguna yolu varsa değer, öyle kilise görmedim hacılar... o kadar fotoğrafını çektim ki arkadaşım "abi kiliseye bir şey olsa senin fotolara baka baka yeniden yaparlar" demişti. sütunların ağaçları, tüm yapının içine ışık hüzmeleri düşen mistik bi ormanı andırması, altıgenden prizmaya doğru eşsiz geçişler farklı renkler mevsimler efektleri filan beni çok etkilemişti. pagan zamanlarla hristiyanlığı, bilim kurgusal, gezegen dışı bir mimaride birleştirmiş bence adam. 2014'te gittim, kaç para verdim hatırlamıyorum, kesin çok değişmiştir. 600 çokmuş cidden ama 200'e filan olsa yine gider girerdim ben.


  • kaichi  (08.08.22 01:07:52 ~ 01:27:07) 
sagrada familia'nın karşısındaki parka oturup bira içerek seyretmek daha keyifliydi. içini gördüm ama görmesemde olurmuş.

park güell havann serin olduğu bir saatte gidilmeli. 10euroydu en son. bence değer.

gauidi binalara girmedim pahalı geldi. birde özellikle müze gezmeyi seviyorsanız tüm müzelerde geçerli bir kartları var onu alabilirsiniz.
  • scudman1  (08.08.22 10:07:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.