[]

kartvizit bırakmak

yarı zamanlı freelancer olarak sağa sola web sitesi, reklam yönetimi yapıyorum. kendime az biraz kartvizit bastırdım. Az biraz muhabbetimin olduğu firmalara gittiğimde başka bir iş için (oğlanı götürdüğüm kurs mesela) kartvizit bırakmak abes mi olur? Amaç illa sonuç çıkması değil yani ne alaka der mi alan kişi? der miydiniz?




 
Alakası olmayan bi ortamda verilmişse ben garipserim.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (05.08.22 20:56:54) 
Ciddiye alınmama sonucunu doğuruyor
İşi vs iyi olsa kart dağıtmaz düşüncesi

  • photo85  (05.08.22 22:04:18) 
Bir tanıdığınızın kartını bırakmak kendi kartınızı bırakmaktan iyi. Siz bırakmayın, çaresizlik gibi oluyor.


  • kullanıcıadımbuolsun  (05.08.22 22:29:28) 
Yekten kart bırakılmaz tabi.
Oğlanı götürdüğün kursta bu işlerle kim ilgiliyse onunla arayı kuracaksın önce. Sonra yaptığın işten bahsedip "eğer çalıştığınız birisi yoksa şu işinizi yapabilirim" deyip kartviziti bırakırsın.

  • etna  (05.08.22 23:51:51) 
Geçen bir tanıdığın ofisinde otururken kapı çaldı ve iki tane çıtıpıtı kızcağız bir faktoring şirketi adına kart dağıttılar. Eskiden bankalar bu firmaların peşinden koşardı; bu tarz hareketler bu işin ele ayağa düştüğü imajı oluşturuyor.


  • yari cahil  (06.08.22 12:44:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.