[]

televizyon seçimi

yüzyıl sonra evime televizyon almaya karar verdim. ama bu işlerden o kadar uzağımki hiç bişey bilmiyorum. standart bir kullanıcıyım. youtube, netflix falan izlerim. oyun oynamam. akşamları, haftasonları bi kaç saat film, dizi izleyeceğimi öngörüyorum. 65 inç istiyorum ona karar verdim. samsung ve lg öneriliyor. media markt'a baktım 15k dan başlıyor. 27k ya kadar gidiyor. o kadar bütçem yok, gerekli olduğunu da düşünmüyorum açıkçası. 3 sene sonra beni ortada bırakacak bişey olmasın. şunlara dikkat etmen lazım, şunsuz olmaz, şu özelliğin altındakiler çöptür 1 sene sonra güncelleme alamazsın tv elinde kalır, kasar, sinir küpü olursun gibi her türlü tavsiyeye açığım. a101e gelen toshiba tvler nasıldır fikri olan var mı? herkese şimdiden teşekkürler.

www.a101.com.tr

www.a101.com.tr

 
Bunların ismi Toshiba. Yerli üretim. Öncelikle isme aldanmayın. Kalitesi nasıldır bilmiyorum ama eski Japon harikası Toshiba değildir diye düşünüyorum.

Tv güncelleme almaz, kasar vs ise sıkıntı değil. Xiaomi Mi Box 4k alır geçersiniz.

Benim önerim internetten almayın, arabayla gidip kendiniz alın. Kargoda vs kırılıyor özellikle 55 inç üstü Tv'ler ve iade, değişimde sıkıntı oluyor.
  • Cesario  (04.08.22 19:50:20) 
Samsunglar cabukbozuluyor diyorlar. Olu piksel,
Kart yanmasi vs garanti bitince patliyor diyorlar. Ben de lg bakiyorum mesela

  • mor oje  (04.08.22 21:37:39) 
Seçtiğiniz Toshiba'lar bence ihtiyaçlarınıza cevap verir. Yok paneli şöyle olsun, anakart şu olsun, yazılım bu olsun, parlaklık maks bu olsun gibi teknik detaylar ile işiniz yoksa dizi film izlemek için her türlü iş görür bu makinalar. Annemler 55 inç BİM'de satılan bir makine aldılar. Woon' mu ne markası. Sanıyorum SUNNY üretimi. Canavar gibi iş görüyor. Ki babam günde 10-12 saat açık tutar izler, netflix, youtube şu bu.

Şu sıralar yine BİM'de Dijitsu 65 inch cihazları var. Ona da bakın bu Toshibalara da bakın. Ben olsam TOSHİBA alırım. Vestel altyapısı ile üretiliyorlar. Benim evdeki LCD de Vestel. 2014'ten beri dert tasa çıkarmadı.
  • rosencruz  (05.08.22 00:48:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.