işletim sistemi önemsiz diye düşünüyor insan almadan önce ama aslında önemli.
Android işletim sistemli olanlarda çoğu program oluyor, LG Web OS da çok kötü değil sanırım ama diğerlerinde bazı programlar olmayabiliyor, can sıkıyor.
Bundan 5-6 ay önce Televizyon almak için bakmaya başladım. Aklımdaki "adını bildiğim markalardan biri olan, 75 inç en uygun fiyatlı televizyonu alayım" diye yola çıktım.
Parayı ekranın kalitesine değil büyüklüğüne vereyim istedim. Ama sonunda 65 inçlik LG NanoCell 65NANO916PA aldım. Onunla aynı fiyatta, 75 inç olan ve biraz daha düşük kaliteli olan TV ile yanyana duruyorlardı bir mağazada. Kaliteyi çok önemsemem diye düşünmeme rağmen yanyana durduklarında bana önemli göründü ve aldım.
Sony almak da istiyordum ama daha pahalıya daha kötü bir teknolojisi vardı benim baktığımı zamanlarda.
Herkesin Samsung veya LG almasının bir sebebi var herhalde, çok derinlemesine araştıramadım.
0