[]

Çalışırken iş bakıyor musunuz

Merhabalar. Teknik, riskli bir işim var. Hata olunca çıkarılma ihtimalim yüksek. Sizce çalışırken iş bakmam mantıklı mı? Sizde durum nasıl? Kendinizi nasıl güvence altına alıyorsunuz?




 
işinden ya da maaaşından memnun değilse olması gereken bir şey. bakılmalı.


  • jelly bear  (26.07.22 18:18:11) 
Isimden asiri memnun olsam bile hem piyasayi ve degerimi kontrol etmek icin senede 1-2 mulakata mutlaka girerim. Su ana kadar gel bir konusalim diyenlerin %90ini geri cevirmedim.


  • cooperr  (26.07.22 18:26:47) 
işten çıkarılma ihtimalim olmayan bi işim vardı. arada iş görüşmesi için çağıranlar oluyodu. onları bazen kabul ediyorum. iş değiştirmeye kesin karar verince kendim de başvurmaya başladım. bulunca istifa ettim.


  • ghilleinthemist  (26.07.22 19:00:53) 
Bak tabii, mantıklı. Bir kaç aya kadar işim gücüm yerinde olmasına rağmen sürekli iş bakardım, teklifler alır, kabul etmezdim. en son gelen iş teklifiyle çalıştığım yere ültimatom verdim ve terfi aldım. Bir de üstüne retention bonus teklifi aldım. Şirkette 1 sene daha kalırsam güzel bir bonus, ikinci bir sene daha kalırsam o kadar daha bonus verecekler. 2 sene iş bakmam ama ikinci sene bonusunu alır almaz bitim kanlanır :) Bu sırada hh lar arıyor ama çok yüksekten sallıyorum. İmza parası istiyorum. Çok zevkli.


  • gabe h coud  (26.07.22 19:08:55) 
Sürekli bakıyorum. Özellikle online görüşme olayı başladığından beri kafama göre tıklıyorum linkedinde kolay başvurulara.


  • mg3929  (26.07.22 19:49:48) 
E memnun değilsen neden bakmayasin ki?

İs defistirme niyetim yokken bile teklif geldiğinde gorusmeye gidiyordum bi bakalım ne sunuyorlar ne teklif ediyorlar diye. Fikir almaktan bir zarar gelmez
  • stavro  (26.07.22 20:11:44) 
İş işte aranır.


  • Bruce  (26.07.22 20:35:33) 
Bence artik su isini degistir. Sevmiyorsun memnun degilsin. İsini bilmiyorum ama kimse kimseyi tek hatada istem cikartmaz. Eger bir hatada isten cikartilacak kadar potadaysan zaten isinde iyi degilsindir onu bahane ediyorlardir.

İs aramak iyidir piyasadaki degerini ogrenirsin.
  • kuzey li  (26.07.22 22:37:43) 
Her zaman iş bakarım. İşimden memnun olsam bile bakarım. Piyasadaki yerini ve tahmini ederini görmek ve tecrübe kazanmak için çok önemli. Gabe’in dediği gibi bu sene ben de bu yöntemle maaşımı neredeyse katladım. Kesinlikle görüşmek ve ederini görmek lazım.


  • roket adam  (26.07.22 23:54:05 ~ 23:54:45) 
çalışırken iş bakmayan tek meslek memurluktur hocam. özelde çalışıp bakmıyorsan ya sende bir sıkıntı vardır yada çalıştığın yerde gizli bir iş garantisi vardır.


  • morcivert  (27.07.22 00:28:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.