[]

Asagidaki aractaki boyalar sıkıntı mi?

Aracla ilgili genel olarak yorumlarinizi alabilir miyim?

Bir de kac yili ve sonrasinda dsg janziman icin daha az sıkıntılı diyorlardi?

sahibinden.com


Iyi bayramlar bu arada:)

 
Şimdi ilk olarak kaput ucu dediği kesin kaputun yarısından fazlası boyalıdır ve sök tak vardır. Ama hadi doğru olduğunu varsayalım. Ekspertize solup saşi uçları ve podyelerde işlem var mi ona bakmak lazım. Eğer bu söylediğim yerlerde işlem yoksa ge mekanik aksam bağlantıları zarar görmedi ise çok sorun olacak bir hasar değil.

Ama tekrar ediyorum ilanda söylenenler doğru ise bu söylediğim geçerli. Ama ben asla galericilere güvenmem. Bu araba ortadan ikiye birleştirilmiş çıksa şaşırma.
  • himmet dayi  (11.07.22 13:54:32) 
Bunu anlamanin yolu da guvenilir bir ekspertiz dogru mu anladim?


  • balpolen  (11.07.22 13:55:43) 
Evet. Adamın “şuraya gidelim sana indirim yaptıralım” gibi bir teklifine kesinlikle hayır demelisin. Mümkünse kurumsal ve iyi referansları olan bir ekspere gitmekte fayda var. Bir de öncesinde tramer kaydına parça detayı ile bakmak lazım. Eğer düzgün bir kayıt varsa ilanda bahsedilen tramer kayıtlarının detayları değişen parça detaylarıyla olur.

Bu araç on çaprazdan kaza yapmış. Örneğin değişen parçalarda tampon detayları (plastik parçalar yani) far falan olabilir. Bunlar önemli değil o kadar. Saten hepsi plastik parça. Ama atıyorum değişenler arasında klima kompresörü, şarj dinamosu gibi mekanik parçalar varsa ben olsam uzak dururum. Çok masraf çıkarıyor, daha önceki sorunda dediğim gibi tecrübe ile sabit.

Araç Konya’da görünüyor. Konya’da var mi bilmiyorum ama varsa Tarcanlar ekspertiz çok iyidir işinde.
  • himmet dayi  (11.07.22 14:02:44) 
Arabanın çiziğinden, boyasından 20.000 tl hasar kaydı olmaz.

Bana güven vermedi ilan. Galeriden almayın, Sahibinden diye işaretleyin kimden kısmına. Bazı çakal galeriler Sahibinden ilanı gibi açıyor ama yine de belli ediyor.
  • Cesario  (11.07.22 14:08:16) 
Azıcık boyası varmış madem hasar kaydı neden çıkmış bununla ilgili detay vermemesi de hoş değil. Bana da güven vermedi. Hasar kaydının detayını bilsek bir de düzgün bir expertiz yaptırsak belki sorunsuz olduğu ortaya çıkar ama bu haliyle maalesef güven vermeyen bir ilan. Galeri olunca işte...


  • bayc  (11.07.22 17:53:25) 
Boya dışında yorum yapacagım. Ben bu arabayı 2 sene kullandım. Piyasa ne kadar beter olursa olsun araba fiyatları ne kadar uçarsa uçsun bu araba 400 bin lira etmez. Vallahi de etmez billahi de etmez. Gerçekten şaka gibi bir fiyat. Görünce ürperdim


  • limonlu eksi  (11.07.22 18:01:05) 
sol ucunu vurmus, tahminen fari degistirmislerdir.
eger orjinal far taktiysa 20bin tl hasar kaydi normal, farlar cok pahali.
sol $ase ucuna baktirmak lazim, duzgun ekpertize sokman gerekiyor.
bir de sag farin ledleri calismiyor gibi, sag fari da degistirmek gerekebilir.

temiz ciksa bile bu arac 400bin eder mi, orasi baska bir mevzu..
  • cooperr  (11.07.22 18:44:28 ~ 18:46:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.