[]

siz olsanız hangi aracı alırdınız?

merhaba,

1. skoda citigo,1.0 elegance asg 60 hp, 2012 model 70 bin km, otomatik - 265 bin tl
2. vw polo, 1.4 comfortline dsg 85hp, 2014 model 70 bin km, otomatik - 365 bin TL

hangisini alırdınız ya da o paraya şunu alırdım diyebileceğiniz bir araç var mıdır? ilk aracım olacak, teşekkürler.

not: fark yaratacak boya değişen tramer vs yok aralarında.

 
bu kıyasta polo her türlü önde.

ben o paraya B sınıfı araç almazdım mesela. 2015-16 yeni şanzımanlı C4 alırdım. sanırım 350k bütçe ile temiz bir focus da alınabilir. kısaca 350K ile alınabilecek çok araç var ancak konu sizin tercihleriniz.
  • orpheus  (06.07.22 02:06:02) 
Aynı Polo'nun manueli var bende. Atmosferik, eski motor. F1 gibi benzin yakıyor, Şahin kadar yavaş gidiyor. 5 ileri vites. Araba 120den sonra bağırıyor. Uzun yol arabası ve Tem'de basıp gideyim arabası değil bu arada.

Soruya cevap: İkisini de almayın. Comfortline boş paket oluyor, Park sensörü vs. var mı arabada? Eğer yoksa siz taktırmak zorundasınız ve sensör kesinlikle şart.

Benim önerim 1.2 tsi yani turbo motor benzinli araçlar bakabilirsiniz.

Ben arabayı geçen sene aldım ve benzin tüketimi önemli değil demiştim ama geçen sene bugün benzin 7 TL idi, 30'a dayanmamıştı.
  • Cesario  (06.07.22 07:44:56 ~ 07:45:51) 
Bu fiyatlara çok iyi 2. el japon / kore araçları var.
İlk araçsa, şöyle uçayım böyle sollayayım derdiniz yoksa
toyota corolla, honda jazz, toyota yaris bakın derim.

Ya da clio, citroen c3, c4 falan bakılabilir.
  • anten  (06.07.22 09:49:18 ~ 09:58:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.