[]

Kendinden aşağı gördüklerini azarlayanı insanlar

Servis şöförlerinden sürekli bunu duyuyorum. yakın zamanda şirkette çok sevdiğim birinin de bunu yaptığını şoförden öğrendim. kendisinden soğudum. abi neden ya ben bunu anlayamıyorum

Olayda yanlış yerden dönmek falan yani

Ben birisine geç kaldığı için bir şey söylemiştim ertesi gün özür diledim

Ben bu dünyaya ait olamayacağım sanırım

Çevrenizde böyle insanlar var mı siz ne düşünüyorsunuz?

 
aşağılık kompleksine sahip bireyler olduklarını düşünüyorum.


  • ilgeru  (02.07.22 01:53:29) 
ben direkt olarak uzak duruyorum, cünkü kendinden düsük olani asagilayan büyük olana da yaranmak icin elinden geleni yapar diye düsünüyorum.


  • Ley  (02.07.22 03:14:14) 
Kendisinden aşağı gördüğü insanı azarlayanlar bunu her yerde yapar. Eğer her yerde yapmıyorsa "kendisinden aşağı gördüğü insanı azarlayan" kişi olmasından çok doğrudan servis şoförüyle bir anlaşmazlığı olduğu da düşünülebilir.

Durum bu mu? Çünkü aksi halde siz de "kendinden aşağı gördüğü insanlara, kendinden aşağı gördüğü için incinmesin diye özellikle iyi davranan" kişi olursunuz ki bu iki tip birbirleriyle aynı şey. Sadece davranışları farklı.

Eğer tek örnekten yola çıkıp bir sonuca vardıysanız bu kadar hızlı olmayın bence.
  • akhenaten  (02.07.22 06:16:44) 
Ley+1. Ne oldum delisi olan kişilerden uzak durun. Hiç bir konuda güvenemezsiniz malesef.


  • alfired  (02.07.22 10:00:47) 
şunu araya sıkıştırayım. söylenenlere kulak vermek gerekir kesinlikle ama 3. kişiler hakkında duyulanlara da şüpheyle bakmak gerekir. 2 defa iftiraya maruz kaldım. bir tanesinde yaptığım şey çarpıtılıp abartılmış diğerinde de gayet iyi niyetle söylediğim şey 180 derece değiştirilerecek sanki kötü bir şeymiş gibi aktarılmış.


  • black mamba  (02.07.22 12:23:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.