[]

sinsi iş arkadaşı hakkında?

öyle bir karaktersiz ki her işi aynı pozisyonda çalışan arkadaşlarının arkasından sessizce yapıyor.

müdürlere lise matematik hocası muamelesi yapıp her yaptığını götürüp gözlerine sokuyor.

sohbet açıldı mı ben ben ben demekten başka cümle kuramıyor.

kendisiyle bu davranışlarından dolayı konuşulmadığında ise hiç bir değişiklik sergilemiyor. sosyal becerileri o kadar kötü ki bu gösterilen karşı tavrı dahi anlayamadığından kendisinin kıskanıldığını sanıyor. swh

hoş, davranışlarına ekipçe gülüp geçiyoruz fakat bu asalak formun aramızda bulunması yoruyor bizi.

kimseye haber vermeden sürpriz doğumgünü kutlaması bekliyor birde. sistem üzerinden görmesek haberimiz dahi olmayacakken kendisi bas bas bağıran bir kıyafet kombiniyle geliyor işe. zaten sevimsiz o beklentiyle tırıs tırıs dönmesin diye küçük bir kutlama yapıyoruz. gün içinde kutlamayanlara selam dahi vermeyen köpek, hak etmiş tavrına geçip teşekkür dahi etmiyor.

etimizle, kemiğimizle iğrendik bu arkadaştan. resmen sosyal ilişki özürlü bir ben delisi ve ruhu lise sıralarında kalmış bir tip.

sizin çevrenizde var mı bu gibi tipler? nasıl enerjinizi emmelerinin önüne geçiyorsunuz?

 
O tiplere kucuk dogum gunu partileri yapmayarak. Wtf


  • brkylmz  (29.06.22 20:17:40) 
Hem iğrenip hem doğum günü partisi yapmak sizin suçunuz. Ben olsam tebrik bile etmezdim. İğrendiğinizi yeteri kadar belli etmiyorsunuz.


  • mg3929  (29.06.22 20:22:40) 
Neyse ki çevremde yok ancak dikkate almayarak, kutlamayarak tepki gösterin. Sefkat göstermek zorunda değil hiç kimse.


  • pro9it9is9  (29.06.22 20:48:12) 
Yok sayarak.
İğreniyoruz diyorsunuz ama doğum gününü kutlamışsınız. Madem kutlamayanlara selam vermiyor, tebrik etmeseydiniz sizle de muhatap olmayacakmış ne güzel.

  • juliette  (29.06.22 20:50:19) 
sosyal becerileri dusuk ama performansiyla mudurlerin gozdesi falan mi oldu acaba?
o yuzden mi parti vermek zorunda hissettiniz? anlamadim neden kutlandi yani...

bir de mudurler ornek falan gosteriyorsa size ve siz de kendisine yuz vermiyorsaniz bu durumdan bagimsiz da olsa, o bunlari birlestirip kiskanildigini dusunebilir.

bunlari farazi yazdim. ben hic muhatap olmazdim enerjimi emen biriyle isyerinde. yapacaginiz cok basit: merhaba-merhaba. bitti.
  • Kittie  (29.06.22 21:55:25) 
Ekip çalışması zorunlu değilse sosyal ilişki adı altında vıcık vıcık iş ortamlarından nefret ederim ve herkesten uzak dururum; çünkü böyle dedikodu ve gruplaşma ortamları MUTLAKA olur. Eğer ortam böyle leş ise her türlü insan profili beklenir. Bence yöneticinizde iş yok böyle bir ortama mahal verdiği için ayrıca bu kadar sövdüğünüze göre kıskanıyorsunuz gibi gelmedi de değil. İşinizi yapın geçin niye bu kadar dert oluyor ki size boş musunuz tüm gün?


  • titanic kemancısı  (29.06.22 22:38:57 ~ 22:39:18) 
muhatap olmuyorum. is disindaki tum diyalogumu gunaydin ve iyi aksamlarda tutuyorum. bu insanlar uzerinde herhangi bir fikir yurutmeye bile gerek gormuyorum. hayatta cekemem cunku. iyh -_-


  • in vino veritas  (29.06.22 22:41:17) 
iş yerinde böyle insanlarla çalışmak zorunda olmama lüksüm var. herkes çok cutie burada. olsaydı, iş nedeniyle mecburen aynı ortamda bulunurdum, onun dışında covidli gibi kaçardım kendisinden. sosyal mesafe koyardım.


  • gabe h coud  (30.06.22 09:27:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.