[]

Saç dökülmesi için en etkili ürün...

Hangisidir?

Bioxcin serum kalmış aklımda, reklamlardan sanırım. Almadan önce size bi danışayım dedim. Tepede hafif açılma var gibi, şimdiden müdahale etmek istiyorum.

Yoksa çam terebentin falan girişsem mi direkt?

 
Saç dökülmesine en etkili ürün etken maddesi finasteride olan prostat ilaçları. Bunlar testosteronun DHT'ye dönüşümünü baskıladığı için saç dökülmesini durdurur yeni saçlar çıkarır ama aynı nedenle cinsel aktiviteyi de durdurur. Diğer ürünlerin saç dökülmesine karşı bir etkisinin olduğunu düşünmüyorum zira saçı döken şey aktif testosteron, bu varken mümkün değil yani şampuan kullanarak saç dökülmesini durdurmak.

Ek: YTD.
  • Kaleci Saçlı Forvet  (29.06.22 12:14:54 ~ 13:15:00) 
hocam hiçbiri işe yaramıyor, dermatolog da en kesin çözüm saç ekimi demişti.


  • Departure  (29.06.22 12:33:58) 
plasebo için bir şeyler kullanmak insanı rahatlatıyor =)

tepeye dikkat ama. minoxidil erken başlarsanız işe yarayabilir de uzun süre kullanmak insanı sıkar.

ben kafeinli tonik + şampuan kullanıyorum.
  • kveldulv  (29.06.22 13:11:31) 
Şurada o konu işlenmişti.

Bir ilave yapayım. Demir noksanı, çinko noksanı ya da fazlası, kullanılan ilaç varsa bazıları ve bazı hastalıklar da saç dökebilir. Hastalık konusunu gözden geçirip, kullanılan ilaç varsa prospektüsünü okuyup, bir de kan tahlili yaptırmakta ve eksik ya da fazla varsa tamamlamakta fayda var. Bir de stres konusu var tabi.

Gerisi hikaye.

www.eksiduyuru.com
  • Mirket  (29.06.22 13:46:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.