[]

nasil sahte parfum almicaz

parfum fiyatlari magazadan magazaya cok fazla degisiyor. mesela versace eros flame bakiyorum 188 liradan basliyor 1900 liraya kadar gidiyor. trendyol'a vs bakmiyorum marketplace olduklari icin risk daha yuksek diye, nerden aliyosunuz siz?




 
Sephora ya da Sevil dışında bir yerden parfüm almıyorum, onlar da sahte çıkarsa yapacak bir şey yok.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (25.06.22 13:15:02) 
kaleci+1
bir de boynerden aliyorum.
yillardir boyle.
  • Kittie  (25.06.22 13:32:36) 
Levent Özdilek AVM'de perfume point diye bir mağaza var. Orası da uygunlar arasında. Avm'de binlerce dolar kira ödeyen ve havalimanı iç hatlarda bile şube açan bir yer sahte satmaz diye düşünüyorum. Aynı şekilde Gratis, Watsons ve Rossmannda da bulabilirsiniz. Eros Flame orada da var. En ucuz Rossmann 850 TL. www.rossmann.com.tr Sonra perfume point. 1085 TL. www.perfumepoint.com.tr Gidip elden alabilirsiniz.

edit: aldığınız parfümü nereden tedarik ediyorlar, dist.'ü kim. Bunlar önemli.

edit2: letgo, sahibinden, dolap, trendyol vs bulaşmayın. Orijinali ile birebir her şeyiyle taklit bir şekilde çakma satıyorlar. Orijinal satanları da vardır ama sizin yakınınız, tanıdığınız vs değilse almanızı önermem.
  • Cesario  (25.06.22 14:15:54 ~ 14:21:49) 
sephora, sevil boyner tarzı bilinen mağazalardan alın. veya istanbuldaysanız bazı kozmetik mağazaları güvenilirdir. uzay, nokta gibi.

perfume point tavsiye etmem. zaman zaman orj satmadıklarına dair şikayetler okudum
  • paintov  (25.06.22 14:39:27) 
Gratis, watsons ile ilgili onlarca sahte sikayeti var. Bazi parfumleri yari fiyatina satiyorlar ki usa fiyatinin bile yarisi. Imkani yok.

Parfume point'e de gitmistim, guven vermedi bana niyeyse.

Sephora sanirim en saglami.
  • brkylmz  (26.06.22 06:12:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.