[]

Bankacilarin istedigi zaman bilgiye ulasabilmesi

eksisozluk.com Bu entry dogru mudur?




 
Dogru, memurlar daha otesini de goruyor bankaci sadece kendi bankasindakileri gorur.
Vergi memuru arabana evine kadar gidiyor, maas zaten en basiti.
Sgk memuru maasini, degistirdigin isleri haliyle zamlarini vs..
  • divit  (21.06.22 16:46:30) 
bankadaki o işi yapar da yakalanırsa sittin sene iş bulamaz sektörde bir daha.


  • passion rules the game  (21.06.22 16:57:25) 
her bankada var mi bilmiyorum, is bankasinda ihtiyac harici bu bilgileri goruntulemek kovulma sebebi. keyfi baktigin tespit edilirse koyuyorlar kapinin onune.


  • in vino veritas  (21.06.22 17:00:55) 
doğru. arkadaşımdan biliyorum.

ama yakalandıkları an kariyerleri bitiyor.
  • tchuck  (21.06.22 17:10:23) 
Keyfi olarak müşteri datasına ulaşmak suçtur. Bir iki yapar da sayısı belli bi patternin üstüne çıkarsa yakalarlar, kovarlar. Ayrıca veri sızdırmayı engellemek için de çok ciddi yazılımlar kulllanıyorlar.


  • roket adam  (21.06.22 17:17:28) 
Bazi memurlar butun soyunu sopunu gorebiliyorlar. Ve hatta bos vakitlerini en guzel degerlendirme aktivitelerinden biri.


  • floydian  (21.06.22 17:38:01) 
doğru. tinder'dan buluşmaya gitmeden önce her şeyine bakan bankacı tanıyorum. babanın kime kefil olduğunu bile görebiliyor tek bir aramada. bu arada sadece telefon numaran yetiyor. isim ve soyisim bilgisine bile gerek yok.

yakalandıkları an kariyerleri bitiyor gibi bi durum da yok bu arada. öyle bi sistem yok yani :) norvec mi bura aminyum.
  • ehti  (21.06.22 18:08:28 ~ 18:11:34) 
bilen arkadaşlar için soruyorum, yakalanmaları nasıl oluyor?

sonuçta o kişi, o gün, orada olabilir ve hesabını sorgulatabilir. banka ve çevre güvenlik kameraları ve cep telefonu sinyalleri ile doğrulamak gerekecektir. ciddi bir durum olmadıkça uğraşıyor mu böyle?
  • tabudeviren  (21.06.22 19:24:37) 
Mağduriyet ve şikayet söz konusu olmalı. Aksi taktirde tespiti zor. Tabi gidip devlet büyüklerininkine bakmazsan.


  • elitoangelito  (21.06.22 19:57:37) 
Maaşını, hesabındaki parayı sadece ilgili banka çalışanı görür diğer banka çalışanları göremez, kredi bilgilerini evet her banka için görebilir. 1 kişi için yapılan sorgunun tespiti kolay değil, atılmaya da sebep olmaz çoğu banka için.


  • pofudukayi  (21.06.22 20:04:31) 
Atilman icin unlu sarkiciyi falan sorgulaman lazim.
Rte'ye bakip atilan memurlar olmustu.

Rok canli yayinda gbt yapiyordu :)

Nisanlisina falan bakmayan yoktur zaten.
  • divit  (21.06.22 21:18:01) 
Yakalanması için denetim birimine yakalanması gerek, nasıl yakalanır dersen, sen gider ankarada atmden şubeden işlem yaparsın o sırada istanbuldan bilgilerin sorgulanır denetime yakalanabilir, normal bir çalışandan daha fazla işlem yapıyordur yakalanabilir, başka sebeple bir denetimde ortaya çıkabilir ama evet bir kere yaptığının yakalanması zor, bilgileri sorgulanan anca şikâyet ederse olur ve evet kariyeri biter genelde.


  • atom karincanin torunu  (21.06.22 21:32:59) 
kiralayacagim evin sahibi bankaciydi. emlakciya dusuneyim bugun demistim ama kendisi ben simdiden kimlik fotokopinizi alayim da ev sahibi bankaci sizin kayitlariniza bakacak demisti. baya baya sanki normal bi seymis gibi soylemisti bunu. vermedim, evi de tutamadim tabi.

nasil yakalandiklarina gelince bu ahlaksizi mesela sikayet edebilirdim. bankasini arayip personelinizin evi var, bu sartla kiraliyor haberiniz olsun bile desem en azindan mimlenirdi. bankalar cok siki tutuyor bu olayi. acimiyorlar yani. linkedin'den hangi bankada calistigini da bulmustum terbiyesizin ama ugrasmadim.

kendini bilen duzgun bankacilar bu islere girmiyordur ama.
  • Kittie  (21.06.22 22:18:03) 
Valla bankayı bilemem ama 18 yıl önce bir gsm operatöründe çalışırken bile bir numara sorguladığımızda bizim kullanıcı adımız o numaranın geçmişinde görünüyordu. Bakın 18 yıl diyorum. Gereksiz kimseyi sorgulayamazdık. Herhangi bir şikayette hemen atılırdık. Seneler önce böyle bir teknoloji kim bilir şimdi nasılda ilerlemiştir. Tabiki gereksiz sorgulama yapanlar işten atılır.
Benim çalıştığım yer için o gün sorgulama yaptığın kişiyle konuştun mu telefon kaydı var mı yada herhangi bir bayiye gitti mi o bakılırdı.
Eski sevgilisinin şikayetiyle atılanda olmuştu.
  • ayhsegull  (21.06.22 23:05:47) 
bu suç yalnız, şikayet üzerine araştırılırsa işten tazminatsız fesihle gönderebilirler.

Her şeyi geçtim böyle bir teknoloji yok diyen arkadaşlara tıkladığın sayıya saate dakikaya saniyeye kadar görebilecek teknoloji var bankalarda çocuk oyuncağı mı bu ?
  • atacaksinfinke  (22.06.22 13:04:20) 
musteri herhangi bir sebepten tespit edilmesi icin bankaya talepte bulunursa tespit edilir. bir ikiden evet bir sey olmaz ama aliskanlik haline getirdiyse mutlaka tespit edilir. kariyeri bitmesi ne alaka norvec mi burasi diyen arkadasi kvkk'yi bir gozden gecirmeye davet ediyorum.


  • in vino veritas  (22.06.22 13:13:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.