[]

Apartman kapısının sık sık açık bırakılması normal bir şey mi?

Merhabalar..

Yakın bir zaman önce yeni bir eve taşındım. Burada zırt pırt apartmanın kapısını arasına bir şey koyup ardına kadar açık şekilde bırakan biri/birileri var. (Kapıcı yapmıyormuş, sordum)

Bu şekilde apartmana kedi giriyor, kediyi de geçtim sokak köpeği bile girebilir yani. Bu durumu güvenliksiz de buluyorum, hırsıza falan davetiye çıkarmak gibi.

Sık sık apartman kapısını o şekilde açık bırakmak normal bir şey mi? Daha önce yaşadığım apartmanda böyle bir olay yoktu. "Havalanması için gerekli, evet" diyorsanız ona göre çıkıntılık yapmayayım. Önce bir fikirler görebilmek istedim.

 
Benim binada da yapiyorlar. Bence mallik. Anahtar yok veya useniyorlar araya tas sikistirip cikiyorlar. Havalanmayla pek alakasi yok bina kapi kapali da olsa havalanir ki insan girip cikarkenki acik kalisi yeterli.


  • floydian  (17.06.22 16:06:26) 
ayakkabim calindi. evime surekli anketor, dilenci vs.. giriyor falan diye yalan uydurun. oyle basa boyle tarak.


  • buenosdias  (17.06.22 16:09:55) 
Gerekli değil evlerde yaşayanlar yapıyor anahtar ile açmaya üşendikleri için, bizim apartmanda da kapıyı ardına kadar açıp önüne taş konurdu, taş atardım kapayı örterdim ertesi gün yine koyarlardı


  • freebird5406_2  (17.06.22 16:10:00) 
bizim sitede de oluyordu. genelde çocuklar blok kapısını açık bırakıyorlardı bisiklet vs.. çıkarmak için. bir gün kedi bodrumdaki depoya girip kızımın araba koltuğunun içine edince cinnet geçirdim. o günden beri kimse açık bırakmıyor.

(bkz: şerefsizim bir cinnet her şeyi halleder)
  • teritori  (17.06.22 16:10:15) 
O koyduklari seyi her seferinde alip uzaga at geri getiremesinler, kapiyi da sertce carp anca anliyorlar.


  • divit  (17.06.22 16:49:20) 
klasik köylülük göstergesi. ayakkabı dışarda bırakıyorsanız yakında giderler. benden uyarması.


  • adivar  (17.06.22 19:24:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.