[]

Saat pilini ne kadara değiştirirler?

Casio saatimin pili bitti, yeni pil takmak için saatçilerin isteyeceği fiyat aralığı nedir?




 
50 ortalama, orj. istersen


  • hlt1985  (15.06.22 11:27:39 ~ 11:28:00) 
max 20 tl olması lazım. eskiden 5 tlydi.


  • jelly bear  (15.06.22 12:07:31) 
vidalıysa kendin açıp değiştirebilirsin
dijitalse de resetlemen lazım çok basit
saatinin ön ve arkasının fotoğrafını atsana bi
ya da modelini yaz
  • comp  (15.06.22 14:09:49) 
Yazlık bir yerdeyim. Burada 40 TL. G-shock için gitmiştim. Onda 2 pil var ve özel bir yapıştırıcı kullanmam gerekiyor çünkü su geçirmemesi lazım dedi. 80 e hallederim dedi. Bıraktım.

Almaya gittikten sonra eve dönerken başka bir saatçi gördüm. 2 pil varsa 60a değiştiririm dedi.

Neyse dedim arada uçurum yok ama demek ki değişebiliyormuş saatciden saatciye.

Sonra analog bir saatimin pili bitti. Ya dedim her şeyi söküp takıyorum da saat pili değiştirmek de çok zor olmasa gerek. Bıçak ile kanırttım kapağı, çıktı. Saat pili de bilgisayarlardaki bios pilinden hallice bir yatakta duruyor. Onu da çıkardım. Pilin üstündekileri kodları internetten arattım, Maxell 364 pil 10-15tl bir şey. Başka şeyler de alacaktım birlikte söyledim, kendim taktım.

Fiyat pahalılığı sağolsun insan bazı basit şeyleri bile üzerinden ne kadar kolay atıyormuş, denemiyormuş bile.. başkasından bekliyormuş hep. onu görmüş oldum.
  • ananiyimioguz  (15.06.22 14:27:27) 
size tavsiye: şu3yıl gider bu 5yıl gider deniyor.. fiyatlarda ona göre değişiyor.. içine tarih yazın bakalım o yıl gidecek mi.. ona göre bir daha alın ordan ya da almayın..


  • hunharca ben  (15.06.22 14:39:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.