[]

yurtdışından telefon getirmek

iphone 12 fiyatı almanyada 800 euro. buna 2700TL kayıt ücretini de eklediğimizde türkiyedekiyle aynı fiyata geliyor. artık yurtdışından telefon getirmenin bir avantajı kalmadı mı? 6 yıldır telefon almıyorum meselelere uzak kaldım.




 
yurtdışından getirmenin çok büyük bir dezavantajı var: pasaport kaydını yaptıran kişi dışında başkasının üstüne kayıtlı hatla kullanılamıyor.


  • roket adam  (30.05.22 16:18:00) 
Ayrıca garantiden vs servis gerekirse burada bakmıyorlar.


  • kimlanbu  (30.05.22 16:24:20) 
@roket adam +1
zaten senin telefon alamadığın süreçte yurtdışından telefon getirmenin avantajı ortadan kalktı bir de yük oldu.

  • yeninesiltupcu  (30.05.22 16:25:29) 
Başka hat kullanamadığı için satarken de kırk takla atıyorsun. Kullanabilmesi için hat değişikliği bildirimi vs yapılması lazım galiba tam bilmiyorum süreci.


  • Cesario  (30.05.22 16:32:05) 
tax free sonrası bir miktar daha düşüyor ama yine de eskisi kadar avantajlı değil.

temmuz ayında almanya'da olucam ben de, telefon alsam mı almasam mı kararsızım hala.
  • scudman1  (30.05.22 17:41:15) 
Yakin zamanda aileme getirmis birisi olarak hicbir avantaji kalmamis diyebilirim, tersine bir suru bas agrisi. Onunu kesmisler kesinlikle.


  • cooperr  (30.05.22 18:44:31) 
Android alirsan 200-300liraya imei degistirirsen 2700 lira ödemene gerek yok


  • c1b2k3  (30.05.22 21:08:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.