[]

Birine Ürün Sattım, Eline Bozuk Ulaşmış. Kim Suçlu?

Merhaba.

İnternetten birisine parfüm sattım. Çok iyi paketledim ve hatta ilave bir kutuya daha koydum ve içerisini baloncuklar ile doldurarak hareket etmesini önleyecek şekilde paketleyip kargoladım.

Karşı taraf ucuza kaçmak için dandik bir kargo firması ile göndermemi istedi. Kutu kendisine ulaştığında parfümün akıttığını iddia etmeye başladı. Ancak bahsettiği şekilde akıtıyor olsa kargoda giderken tüm şişenin boşalması gerekirdi. Kargo kutusunda hasar yok, parfümün akıttığına dair kanıt istiyorum, göstermiyor. Kutuyu açarken video çekmemiş.

Şimdi velev ki doğru söylüyor olsun, burada benim ücret iadesi yapmam gerekir mi?

 
Sisenin azalmis fotosunu da mi cekmiyor?


  • divit  (25.05.22 00:52:56) 
Azalma yok hocam, ne gönderdiysem o kadar miktar var. Ama baş aşağı tutunca akıttığını iddia ediyor.


  • depresif çocuk  (25.05.22 00:53:48) 
İstediğin kadar sarıp sarmala parfüm şişeleri hareket edince sprey ağzından beş on damla akıyor, o da ondan bahsedip ücret iadesi almanın peşine düşmüş olabilir. Azalma yoksa iade yapmazdım.


  • heathen  (25.05.22 01:00:12) 
Bence de akmistir kapali sarap sisesi bile kargoda akabiliyor. ama bariz bir azalma yoksa adamin kaybi da yok, salla gitsin.


  • divit  (25.05.22 01:15:23) 
Akabilir normal kirik cikik yoksa bas engeli gec. Sonucta spreye basinca fis fis ediyorsa gerisi onemsiz. Bas asagi da tutmasin parfumu


  • floydian  (25.05.22 01:41:02) 
Boşver. İddia eden ispatla yükümlüdür.
Video yok. Kargo çalışanı ile tutanak tutma yok.yokta yok.

Ürünün paketlemesi için gösterdiğin özene saysın.
Benzer parfüm için başka yerleri de araştırmış olabilir ucuzluk için.
  • Erva  (25.05.22 06:10:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.