[]

Buharlı pişirici

Kullanan var mı? Memnun musunuz?

ty.gl

Bunu gözüme kestirdim ama plastik olduğu için zararlı olur mu? Mutlaka çelik mi almalıyız?

 
Ben şahsen böyle ürünleri anlamsız buluyorum. Bende çelik 3 adet altı kevgir gibi olan tencere var. Normal bir tencereye su koyuyorsun ve sonra o kevgirleri de üstüne yerleştirip sebzelerini koyup ocağı yakıyorsun. İşin bitince de bulaşık makinesine koy bitsin. Gaz hem daha ucuz, hem de çelik tencere bunlar, bir kere al 50 sene kullan.


  • anneterligi  (21.05.22 12:08:28) 
Hatta lafta kalmasın.

ty.gl 497 lira.
Bir tane daha da aparat alalım
ty.gl 340 lira.

840 liraya setimiz hazır. Gaz ile de çalıştığı için pişirmek de daha ucuz.
  • anneterligi  (21.05.22 12:12:49) 
www.ikea.com.tr şundan var bende de iş görüyor gerçekten böyle bir alete ihtiyaç var mı bilemiyorum.


  • veritaslibertas  (21.05.22 14:17:42) 
Almak isterseniz ben Homend marka olanını 500 liraya satarım. Yurt dışına taşınacağım için evi dağıtıyorum.


  • marla is in my head  (21.05.22 21:26:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.