[]

Çok cahilim keşke ölsem

Böyle düşününeniz var mı?

Ben çoğu zaman düşünüyorum ve bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum

Ne önerirsiniz?

 
Çok cahilim keşke ölsem demiyorum çok cahilim öğrenecek ne kadar güzel şeyler var diye heyecanlanıyorum :)


  • freebird5406_2  (20.05.22 23:18:15) 
Niye ölesin yahu, keyifle, aşkla, şevkle, şaşırarak, daha fazlasını merak edilecek pek çok pek çok şeyler var. Oturur öğrenirsiniz. Okursunuz, araştırırsınız, seyredersiniz, gider ziyaret edersiniz.

Kimse anasının karnında bilerek doğmadı. Siz de öğrenirsiniz.
  • kaptankedi  (20.05.22 23:20:55) 
10 sene önce böyle derdim. Öğrendikce geçti şimdi pratiğe döküyorum.
Öneri demişsiniz de yolu belli ilginiz olan şeylere ufaktan dalacaksiniz.

  • Amaranta ursula  (20.05.22 23:36:21) 
Bilmen gereken ve her daim lazım olacak bilgileri öğrenememekten dolayı kendine kızabilirsin.

Tavsiyem ise hemen öğrenmeye başlaman.
  • Erva  (20.05.22 23:50:28) 
O kadar gomme kendini. Eger boyle dusunuyorsan tr ortalamasinin hayli hayli ustundesin demektir. Ben de mesela cahil oldugumun bir suru konuda farkindayim ama cahillige goreceli olarak da bakmak lazim bence, iste o zaman da vay be hic de fena degilim ha diyorsun.


  • floydian  (21.05.22 02:02:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.