[]

Düştükten sonra uğultu

Bugun evde ayağımı sertçe dolaba çarpıp yere düştüm aslında önemsiz bi kazandı ama anında basim döndü, midem bulandı ve gözlerim kararmaya basladi. Birkzc kere bayıldığım için yine oyle olacak diye yere yatıp ayaklarımı havada tuttum. Çok fazla uğultu duydum kulaklarımda bikac dakika sonra geçti. Simdi de sersem gibiyim. Başımı carpmamama rağmen bu neden olmuş olabilir, yalnız yaşadığım için onemli mi diye korktum ona göre doktora giderim.




 
Öncelikle bir doktora gidin derim bir yerinizi kötü vurduysanız. Ama korkudan, tansiyondan, şekerden olabilir anlattıklarınız o an düşmenin etkisiyle.


  • veritaslibertas  (20.05.22 10:33:56) 
acil doktora gidin, derhal.

geçmiş olsun.
  • rewlack  (20.05.22 10:42:04) 
Acıya bağlı olarak tansiyonunuz düşmüş sanırım, bana sık sık böyle oluyor bir yerim aşırı ağrıdığı veya acıdığı zaman. Genel olarak düşük tansiyonlu biriyim.


  • amelie poulain  (20.05.22 11:10:36) 
bir doktora gitmenizde fayda var yinede. kulak icerisindeki kristaller de yerinden oynamis olabilir, ani kalkislarda (yataktan mesela) bas donmesi mide bulanmasi yasarsaniz bu olasilik da aklinizda olsun


  • 65 derece  (20.05.22 12:48:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.