[]

Telefon Ne Alayım? Huawei P50 Pro Alınır mı?

Huawei P20 Pro telefonum bugün itibariyle bozuldu. Çok severek kullanıyordum.

Şimdi P50 Pro'ya özendim ama Google servisleri olmadan nasıl bir deneyim oluyor çok kestiremiyorum. Telefondan büyük beklentilerim yok aslında, çok fotoğraf çeken bir insan değilim, oyun oynamam telefonda ama bir yandan da kullanıcı deneyimi sorunsuz olsun istiyorum.

iPhone alıp geç diyorlar. Geçen sene eşime 12 Pro almıştım bana o fiyatları hak edecek bir ürün gibi gelmedi.

Ne yapsak? Beni üzmeyecek bir telefon lazım bana. Samsung hariç.

 
Samsung falan al. S20 fe aldim ekim gibi iphone 7den gecince cag atladim


  • floydian  (09.05.22 17:24:05) 
Huawei alma, elinde patlar. Facebook sayfaları satmak isteyenle dolu.

Samsung s20 fe aldım ama ben memnun değilim @floydian gibi.

Alırsan S22 falan al en kötü bence. Maalesef androidde Türkiye'de pek bir seçenek yok.

Avrupa'da olsak ZTE, Sony vs zibilyon tane alternatif var. Tutup da xiaomi alma yani. :)
  • Cesario  (09.05.22 17:29:50) 
Samsung S20 Fe aldım Ocak sonunda. Iphone dan sonra god mode açmış ilah gibi geldi. Huawei falan hikaye artık. Xiaomi de üst segment birşey çıkarmadıkça Samsung S serisinden vazgeçmem.


  • baldan kaymak  (09.05.22 17:32:03) 
Samsung Note 20 aldım 1 hafta kadar önce. Büyük telefon sevdiğim için beni epey memnun etti. Kalem olayı da iyi oluyor.


  • msb  (09.05.22 19:57:04) 
Poco x4


  • antihero  (09.05.22 21:31:48) 
Samsung harici değişik android telefonlar için aşağıdaki facebook grubunu takip edebilirsiniz. Kendim almadım ama yakın arkadaşlarım buradan telefon aldılar. Bir sıkıntı yaşamadılar.

www.facebook.com
docs.google.com
  • faithless  (10.05.22 03:19:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.