[]

Park Sensörü / Kamerası sorusu

Merhaba duyuru. Annemin arabasına (2006 Corsa) en azından bir park sensörü taktıralım diyoruz da. Düz sesli en basitinden mi taktıralım, ya da önerebileceğiniz arka kameralı vs. ekranlı sistemler var mıdır?

Bütçe sınırı yok. Navigasyonlu falan sistemler bile olur da hiç anlamadığım için bilemedim.


 
Valla düz sesli olanlar en kullanışlısı bence.


  • primetime  (07.05.22 13:01:20) 
Düz sesli bile yeterince iş görüyor, ama madem bütçe önemli değil kameralı bir sistem daha iyi olur.


  • John Bloor  (07.05.22 13:07:30) 
istanbul gibi bir yer ise kamera dar alanlara park etme anlamında büyük fayda sağlıyor.


  • lazpalle  (07.05.22 13:40:41) 
Düz sesli olan bence. Kameralı taktırmak istedik ama akşam hiçbir şey gözükmüyordu gece görüşü yoktu. Gündüz deseniz çok kaliteli bir görüş sağlamadı. Ayrıca direksiyonu çevirince arabanın hangi yöne gideceğini gösteren sensörü de yoktu ve fiyatı da 700-800 TL idi bundan 7-8 ay önce.

Düz park sensörü de iş görür. Son 1.9 metre kala ötmeye başlıyor. Kaç metre kaldığını gösteriyor 0.3 metre vs diye. Cm yazmıyor mt cinsinden yazıyor.

Edit: Ayrıca sensörü de yoktu kameranın, yani yaklaştıkça ötme yapmıyordu. Dikiz aynalı park kamerasıydı. Belki daha kaliteli vs olanları da vardır ama hem bulamadık, hem de bulduğumuz için sizin arabaya uymaz dediler. (2014 polo)
  • Cesario  (07.05.22 14:50:42 ~ 14:52:30) 
kesinlikle kameralı olanı taktırın. çok çok büyük kolaylık.


  • biergarten  (07.05.22 17:20:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.