[]

dior sauvage elixir

bu parfümün orjianli en yakın ve kalıcılığı yüksek bir yerden muadilini almak istiyorum. nette baktığımda tutaste ve mfy parfüm arasında kaldım. Bu işletmelerin parfüm bazında iyi olduğu malum yani dior da tutaste iyidir bvlgari de diğeri gibi. Bu konuda kullananlar geri dönüş yaparsa doğru alım yapmış oluruz.




 
Muscent de iyi.


  • dissendium  (25.04.22 14:16:52) 
Tutaste iyi falan değil. Bir parfüm almıştım içinde tortular, pislikler yüzüyoru. söylediğimde onlar kristalize olmuş parçalardır, orjinal dahil her parfümde olur dedi. Bildiğiniz tortu, pislikdi yani. Elimdeki hiçbir orjinal parfümde de öyle birşey yoktu. Çöpe attım, artık doldurma parfümleri sadece arabada kullanıyorum.

D&P ve Bargello ya bi şans verim derim, bir iki kokusunda orjinale çok yakınlardı eğer hala bozmadılarsa.
  • Arthur Dayne  (25.04.22 14:17:47) 
Ben tutasteden %85 memnun kaldım. Orjinallerini koklayıp sipariş veriyorum genelde de.


  • bigcaptain  (25.04.22 14:30:32) 
Tutaste, dp, bargello, eyfel vs çöp hepsini denedim.

Muscent deneyin. Kötünün iyisi. Dp vs gibi markalardaki alkol kokusu gelmiyor en azından, orijinallere yakın kokuyor. Hiçbiri orjinalin yerini tutamayacağını bilerek alın. Muscentden alışveriş yapmıştım, bir sıkıntı yaşamadım. Ama oradan aldıklarımı da arabada, günlük vs kullandım. Öyle özel günde falan sıkılacak parfümler değil, özel günler için her zaman orijinal parfümünüz olsun. Cilde kesinlikle sıkmayın. Güneşli havada tene hiç değdirmeyin.

Muscentte 15 ml satılıyor. Alın deneyin. Memnun kalırsanız devamlı alırsınız.
  • Cesario  (25.04.22 14:38:06 ~ 14:38:23) 
istanbul için sirkeci' de yıldız esans tavsiyemdir. kalıcılık ve koku olarak orijinalden farksız parfüm yapıyor. telefonla sipariş verip kargo isteyebilirsiniz (min. 8 adet )
www.google.com

  • obscure  (25.04.22 16:01:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.