[]

mecidiyeköy gülbağ nasıl bir yerdir neresidir

evet aslında soru açık ve net şimdi mecidiyeköyü bilirim de bu gülbağ semti neresidir nerede kalır merkeze uzaklığı nedir en önemlisi hava kararıp ışıklar yanınca nasıl bir yer haline dönüşür??




 
mecidiyekoy gibi pahali ve merkezi bir semtte oturulabilecek en ucuz semttir. profilo alisveris merkezine uzak sayilmaz. ogrenci populasyonuda az degildir fiyatlar uygun oldugu icin. geceleri cok guvenli denemez ama sadece orasi degil mecidiyekoy icin gecerli. kapindaki arabanin sabah orda olacaginin hic bir zaman garantisi yoktur.

gule gule oturun
  • male escort  (13.06.10 22:02:12) 
daha oturmuyorum ama araştırma yapıyorum. kapımdaki arabanın orda olacağının garantisi olsun isterim ben o kadar da değil. kafam karıştı açıkçası.


  • hazel  (13.06.10 22:19:29) 
belalı bi yer diye biliyorum.metalci ve moğolistanlı bir arkadaşım orada oturuyodu mahallenin apaçileri sudan bir sebepten çocuğun önünü kesip ağız burun dağıtmışlardı.yamulmuyorsam genelde bekar evleri var oralarda.


  • madagaskar  (13.06.10 22:24:04) 
Merkeze ortalama bir hızla 10 dk. yürüme mesafesinde. Gece bile hareketlidir. Sokaklar pek tekin değil, semtçilik var. "buranın adamıyız halleri" Ama bunu söylerken kendi halinde biri için de sorun olacağını sanmıyorum. Birkaç yıl oturdum, eski ev arkadaşlarım halen orada. Sonuç olarak ev için söylüyorsanız bence istanbul'un en en merkezi yerinde olması çok önemli.


  • uluyaratik  (13.06.10 22:26:01) 
merkezi bir yer ama canımız da önemli yani birilerinin ağzımı burnumu dağıtmasını istemem nacizane..


  • hazel  (13.06.10 22:58:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.