[]

işten eve gelince ne yapıyorsunuz?

selam dostlar.

işe gitmeden önce ve işte geçen zamanım oldukça nitelikli geçtiği halde akşam kalan zamanı değerlendirememe gibi bir sorun yaşıyorum.

sürekli eve giderken alkol alma ve evde biraz müzik eşliğinde sızma fikrinden kendimi alamıyorum.

alkolizme götüren bu düşünceden çıkmam için her akşam bir uğraşıya ihtiyacım oluyor. bu olduğunda hiç aklıma gelmiyor.

siz nasıl vakit geçiriyor ve deşarj oluyorsunuz?

 
Spor, duş ve yemek üçlüsünden sonra bir şeyler izliyor, uyumadan önce kitap okuyorum. Zaten erken yatağa giriyorum.


  • ruhen hastayim ben  (22.03.22 22:02:35) 
şimdilik home-ofis. işten sonra akşam spor, elde kahve sahil şeridinde yürüyüş, belki alışveriş yaparım, arkadaşlarımla buluşurum, dizi-film, gs fb gibi önemli maç varsa maç izlerim. havalar biraz düzelse tenise giderim.

bugün ne yaptım. alışveriş yaptım. d&r'dan dji om 5 aldım. kuruyemiş aldım. günaydın'da döner yedim. sonra bir kaç mağaza gezip, tektaş baktım. 0,50 karat tektaş yüzük olmuş 30 bin lira. sonra sitede yürüyüş yaptım. arkadaşlarımla ve kardeşlerimle 1 saat whatsapp görüşmesi yaptım. birazdan bir kaç bölüm dizi izler, yatarım.
  • gabe h coud  (22.03.22 22:28:27 ~ 22:29:06) 
Yürüyüş mutlaka. Yürümek müthiş rahatlatıcı bir şey bence. İş gününün tüm kafasını dağıtıyor, yeniliyor.

Gece de dizi, çay/kahve. Uykuya kadar bu şekilde takılıyorum ve kapanış.
  • jonas  (22.03.22 22:57:25) 
Bu aralar egitim, workshoplar derken gec eve geliyorum. Ya da projeler icin kütüphaneye gidiyorum.

Disarida yemek yiyoruz, kopekle yuruyus, evin gunluk islerini halletme, haftada birkac kez mat üzerinde egzersiz, dus, ertesi gune hazirlik derken 10-11 oluyor. Bende bu yil is maalesef iste bitmiyor, o nedenle stres yonetiminde zorlaniyorum.

Benim ilgi alanim sarap. Bir seyleri unutmak, stresten uzaklasmak, eglenmek icin uzun zamandir hic icmedim. Boyle seylere alkolu baglamak cok saglikli degil, basta yerine bir seyler koyun: podcast, muzik, uyku getirici bitki cayi vs. vs...
  • buf-e kür  (22.03.22 23:17:43 ~ 23:18:31) 
evden calisiyorum, 5-6 gibi isim bitiyor. ya spora gidiyorum, ya da yemek hazirligi filan derken geciyor. spora gitmeyeceksem yuruyuse cikmaya calisiyorum.

aslinda calismam gereken birkac yeni teknoloji var ama hic istegim yok su aralar. onun disinda ses olsun diye avrupa yakasi gibi bir dizi acik oluyor, oyle takiliyoruz.
  • fakyoras  (23.03.22 02:26:48 ~ 02:27:36) 
kızımı okuldan alıp 5.30 gibi evde oluyorum. eve gelince duş alıp üst baş değiştirme, öpüşme-koklaşma faslı derken 6ya geliyor saat. yemeğimi ocağa koyup yemek pişene kadar o 30-40 dklık vakitte spor yapıyorum. sonrasında yemek yiyip ailece ya bir şeyler izliyoruz, ya kutu oyunu vs oynuyoruz. ya da herkes kendi işine daldıysa ben de etamin, örgü, kitap okuma vs kendi hobilerime vakit ayırıyorum.

ailecek uykuyu sevmediğimiz için genelde 12den önce yatamıyoruz. o yüzden hem evin koşturmacasına, hem birbirimize, hem kendimize ayıracak vakit kalıyor.
  • kakamelsokoban  (23.03.22 08:59:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.