[]

ek hesap kartı çıkartmak

annem için benim hesabıma bağlı bi kart çıkarmak istiyorum. o hesaba da her ay belli bi miktar para atayım diyorum. annemde kartı taksın bu hesaba benim gönderdiğim parayı çeksin istediğin zaman.

kredi kartında oluyor ama hesap kartı olarak da oluyor mu böyle?


 
bunun için ortak hesap mekanizması vardı. Son zamanlarda değişti mi bilmiyorum.


  • foolrules  (11.03.22 15:47:07) 
Annene bir hesap açsan, o hesaba da atm kartı istesen, aynı şey değil mi sizin için?


  • John Bloor  (11.03.22 16:00:30) 
@John Bloor aynı şey olur ama annem hesap açtırmakla falan uğraşmasın istedim. zaten çok anlamaz öyle şeylerden.


  • contavolta  (11.03.22 16:34:17) 
o zaman siz bir hesap daha açacaksınız kendinize bankanızda, ona da atm kartı isteyeceksiniz. Kartta sizin adınız yazacak, kartı ve şifreyi annenize vereceksiniz.

Debit kartta ek kart olabiliyor mu hiç duymadım.
  • John Bloor  (11.03.22 17:04:43) 
Debitte ek kart yok.
Bir tane ek kredi kartı çıkartın. Limitini siz belirliyorsunuz zaten. Aynı şey.

  • saturn  (11.03.22 17:29:47) 
tosla kart alabilirsin. her yerde satılıyor.


  • spirit crusher  (11.03.22 21:46:01) 
her bankanın ücret kesmeyen bir kredi kartı olur. kendinize bir adet ondan çıkartın siz kullanın yada annenize verin. kredi kartıyla da atm den hesaba erişebilirsiniz.


  • morcivert  (12.03.22 00:27:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.