[]

Camın Önündeki Kuş

Sabahtan beri camımın önünde duran kuşu içeri aldım. Önce yemek verdim camın önünde yemedi sonra sıçtı camın önüne hasta gibi kanadı da kırılmış olabilir anlamadım.

Sonra eldivenle aldım kuşu içeriye uçup gitmedi ben alırken üşümüş ve korkmuş gibiydi. Koydum karton kutunun içine sonra önüne su süt bulgur ne varsa koydum yemiyor da. Ne yapmam gerekir? Yaralandıysa anlamıyorum - üşüdüyse balkona koydum kutunun içinde rüzgar vs yemediği için kendini sıcak tutar sanırım. Bilgisi olan varsa eğer beni bilgilendirin üzüldüm bu kuşa.


 
Görmeden bir şey demek mümkün değil ama sadece bulguru ve sütü menüsünden çekin.hiç bir şey yoksa ekmek kırıntısı yeter.


  • duptıs  (10.03.22 23:49:29) 
Bir kuş, artık yaşlıysa, yaralıysa, hastaysa bir yere konuyor ve bir kedi gelip onun acısına son veriyor.

Doğanın kanunu bu.

Şartları boşuna zorlamak, büyük bir ihtimalle onun acı çekme süresini uzatmaktan başka bir işe yaramaz.
  • Mirket  (11.03.22 02:03:12) 
Böcek, solucan topla dışarıdan yemesi için.


  • el conquerador  (11.03.22 04:47:11) 
Kafasına birazcık su damlatmayı deneyin. Aynı durum değil tabi ama bizim cama kuş çarpmıştı. Hiç kıpırdamıyor sadece arada gözlerini açıyordu. Önündeki suyu içmeyince enjektörle su vermeye çalıştık, ilk anda denk gelmedi, kafasına gelmiş oldu su. Baya hareketlendi, kendine geldi, bir süre sonra da uçtu :)


  • aslanim giralicam  (11.03.22 07:01:49) 
Bu sabah kuş öldü. Çok üzüldüm. Kardan dolayı veterinere götüremedim keşke götürseydim ah zavallı. En azından sıcak bir oda da tuttum onu.


  • hirhiz  (18.03.22 00:16:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.