[]

ukrayna'nın orduya katılanlara vatandaşlık vermesi

savaşa gitsem ölme ihtimalim % kaç?

gitmeyi düşünüyorum ciddi ciddi


 
Afganistan'da Afrika'da falan savaşmış paralı askerlerin yanında Ruslara karşı ne kadar şansım var diye soruyorsan hayatta kalma ihtimalin %0


  • Kaleci Saçlı Forvet  (09.03.22 19:21:46 ~ 19:22:14) 
Muhtemelen en önde olacaksın


  • olaylar olaylar  (09.03.22 19:25:29) 
Yol bilmezsin, dil bilmezsin, savaş tecrübesi desen yok. Rusya'nın kapasitesini de ekleyince...


  • anon1m  (09.03.22 19:26:22) 
Ukrayna'nın bu kararı tamamen çaresizlik ve köşeye sıkışmışlığın bir sonucu. Putin şu an düşük yoğunluklu bir operasyon yürütüyor. Tam anlamıyla yüklendiğinde Ukrayna'nın hiç şansı yok gibi.


  • duchess jessamine  (09.03.22 19:29:58) 
Bi helvanı yeriz kanka. Ben %100 diyorum. Allah taksiratını affetsin.


  • himmet dayi  (09.03.22 19:36:14) 
Askeri tecrübe olsa bile önermem çünkü dil çok önemli böyle durumlarda. Adamlar kaç diyecek, şuraya ateş et diyecek ama anlamiyacaksin muhtemelen. Gitme o yüzden.


  • Fusha  (09.03.22 19:38:58) 
Ölürsen sorun yok da esir düşersen ve Rusya senin Ukrayna askeri statünü tanımazsa (ki tanımayacaktır) o durumda Cenevre insan hakları sözleşmesinin harp esirlerine tanıdığı bütün haklardan mahrum olursun ki ölmediğine bin pişman olursun.


  • Mirket  (09.03.22 19:44:50) 
gidemezsin
diye bir haber var.
oraya gidince -trnin isteğiyle- silahsızlandırıp geri yollanan bir adam çıktı isimli cisimli. teyitsiz.
  • comp  (09.03.22 19:52:58) 
En öne seni sürerler, dil konusunda bildiğim kadarıyla ingilizce konuşan birlikler oluşturuluyor ama askeri deneyimin yoksa cortlarsın. Savaşta bile olmadığımız halde TSK'da dost ateşiyle ve kazayla ne kadar çok şehit olduğuna inanamazsın. Hakkâri'de ne olaylar gördüm, karanlıkta kendi adamını vuranlar, muhaberat eksikliğinden birbirini düşman sanıp vuranlar, kazayla kendini vuranlar. Velhasıl, intihar etmek istiyorsan git.


  • uvcray  (09.03.22 20:45:28 ~ 20:53:31) 
Birisi birkaç gün gitmeye çalışma sürecini yazmıştı, tüfek kullanabiliyorum, ülkemdeki (Türkiye değil) Ukrayna konsolosluğuna başvurdum geri dönüş bekliyorum diye. Askeri deneyimi olmadığı için geri çevirdiklerini söyledi. Eğitim al öyle gel demişler. Askerlik yaptıysanız ne kadar sayılır bilemedim. Hele bedelli ise pek sayılmaz diye düşünüyorum. Onun dışında haberlerden takip edebildiğim ve anlayabildiğim kadarıyla giderseniz ölme ihtimaliniz yüksek.


  • peki madem  (09.03.22 22:04:55) 
Hocam oyle onune geleni almiyorlar. Gunde 1000dolar ucretten bahsediliyor ve bunun için de bazı sartlsr ariyorlar.

Sartlardan bir tanesi 5yillik askeri tecrübeye sahip olmak ve bolgede gorev yapmış olmak bunlardan biri. Bunu Ukrayna icindeki seferberlik ile ksristirma, profesyonel asker aliyorlar. Gonulluluk ayrı parali asker ayri. Adam sana gorevine göre gunde 1-2k arasi odeme yapacak, olum makinesi ariyorlar yani paraya ihtiyacı olan gozunu karsrtmis sıradan vatandas degil.
Boşuna heveslenme yani.
  • stavro  (09.03.22 22:23:12 ~ 22:27:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.