[]

bluetooth kulaklik

jabra elite 75t vardi bir tane ama kronik sorunlarindan oturu bozulmasi sebebiyle garanti kapsaminda para iadesi yapilacak. bunun yerine guzel bluetooth kulaklik ariyoruz ama pek bir sey bulamadik. baktiklarimiz: jabra, samsung, apple, bose ve xiaomi. jabra'nin kulakta durusu vs. cok iyiydi apple gibi kulagina dis fircasi takmissin gibi durmuyor ama onun da kendi kronik problemleri var bu nedenle degerlendirme disinda kaliyor. samsung airbuds ozellik/fiyat karsilastirmasinda sinifta kaliyor hem pahali hem ozellikleri klasmaninin cok altinda. xiaomi'yi guvenip alabilecek bir yer bulamiyorum internette bu nedenle cesaret edemiyorum. bose en sevdigim markalardan biri ama haliyle asiri pahali. baska da marka kalmadi :/ siz ne kullaniyorsunuz, ne tavsiye ediyorsunuz?

butce: 2000e kadar zorlayabiliriz.


 
Soundpeats


  • freebird5406_2  (08.03.22 23:11:35) 
Taotronics soundliberty kullanıyorum, memnunum, müzik dinlemek icin kullanıyorum sadece, konusmak performansi iyi diyemem ama f/p ürün, fiyatı görece uygun.
Daha hifi bir sey ariyorsaniz sennheiser cx400 o rakamlarda.
Ben olsam hifiman tws 600 alırdım sanırım şu an. Hem sevdiğim bir marka hem merak ediyorum ürünü. Hifi kulaklıklar üreten bir markadır. Bir iki satıcı gördüm trde satan.
  • veritaslibertas  (08.03.22 23:43:35) 
@veritaslibertas, o kadar ayrinti yazip yine de sorumu eksik sormusum :) muzikten cok online toplanti ve telefon gorusmesi amaciyla kullanilacak. bu ozelliklerinin iyi olmasini istiyorum.


  • in vino veritas  (09.03.22 00:40:58) 
Günaydın,
öyleyse taotronics de pek önermem :) dışarıdaki sesi çok fazla iletiyor karşıya konuşma sırasında. 2 yıl kadar önce xiaomi de kullanmıştım, onda da durum aynıydı ama şimdi bir sürü üst model çıkmış, bunu düzelttiler mi yeni kulaklıklarda bilemiyorum.
jabrayı zaten geç, kronik sorunu var ve tekrarlayacaktır.
sanırım 2k vereceksem sennheiser alırdım. tam bakmadım ama sennheiser'ın stabil olduğunu düşünüyorum. inceleme okumak lazım yine de.
ama dışarıda değil evde/kapalı alanda kullanacağım toplantı vs yapacağım dersen yine de bu fiyata taotronics falan alınabilir fiyat olarak uygun yani.
  • veritaslibertas  (09.03.22 08:21:55) 
gunaydin, cok tesekkur ederim :) yani evde disarda araba kullanirken her durumda kullaniliyor o nedenle taotronics pek kullanisli olmayacak sanirim. sennheiser'a bi bakayim, ona bakmamistim.


  • in vino veritas  (09.03.22 10:00:14) 
hanımda 65t var ve anladığım kadarıyla 75t bunun gelişmişi. genel olarak tüm incelemelerde/karşılaştırmalarda en çok övülen kulaklıklar bunlar. ben bir Anker almıştım, şirkette bir arkadaş Philips aldı. ikimiz de kullanamadık (benim sesim karşı tarafa hiç gitmiyordu), gittim paraya kıydım AirPods pro aldım, şu anda kafam çok rahat. yanımdaki insan sesimi duymasa bile karşımdaki insan açık açık duyuyor.

apple'ı da seçenekler arasında tuttuğunuzu düşünerek, iPhone kullandığınızı varsayıyorum. bence hiç düşünmeden AirPods 1-2-3-pro => bunlardan birini alın geçin.
  • co2s2  (09.03.22 13:05:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.