[]

göbeğimi nasıl eritebilirim?

spor falan demeyin olmuyor arkadaşlar.

özel hoca falan tarzı tavsiye istiyorum. ünlüler bir haftada fit olabiliyor öyle bir şey istiyorum. parası hiç sorun değil.

öyle çok kilom yok en fazla 10 kilo ama ne yaptıysam olmuyor.

istanbul da bildiğiniz böyle biri varsa süper olur.

teşekkürler.

 
bağırsak sağlığın ne durumda probiyotik kullanman gerekebilir belki.


  • aeroknight  (21.02.22 16:51:25) 
Bu sorunun cevabı tektir ve evrenseldir bro giren enerji çıkan enerjiden az olacak, bu şekilde kilo verirsin. Bunun tek yolu bu. Eğer hormonal bi hastalığın yoksa bunun olmaması için bir neden yok; yani günde 2000 kalori alıp 2200 kalori harcarsan otomatik olarak kilo verirsin, bunu yaptığın halde kilo veremiyorsan bunun tek nedeni bunu yaptığını düşünmedir, gerçekte harcadığından fazla kalori alıyorsundur.

Bikaç ufak ekleme yapayım. Eğer kilo vermek istiyorsan ama kalori takibi yapmıyorsan çok net söyleyeyim kilo veremezsin, zira miktar algısı-enerji gerçeği kafada çok oluşmuyor. Misal bi tatlı kaşığı tereyağı 200 kalori yapar ne bileyim bir avuç yerfıstığı 600 kalori yapar, spor yapmayan evden işe işten eve bir erkeğin günlük kalori ihtiyacı 2000 kalori ortalama, düşün artık şu ikisini yediğinde günlük ihtiyacının yarısını kullanmış oluyorsun, bunların takibini yapmak bu anlamda önemli.
  • Kaleci Saçlı Forvet  (21.02.22 16:54:23 ~ 17:05:43) 
bilimselliğini tamamen bir kenara bırakarak denediğim ve sonuç da aldığım bir yöntemi söyleyeyim.

kardiyo yapmadan önce karın bölgemi çalıştırırdım. kendi mantığıma göre peşine yaptığım koşuda vücudun en sıcak bölgesi karın bölgesi olduğu için ilk yağ yakımı oradan başlardı. 2-3 ay bunu yaptım ve karnım erimeye başladı. sonra saldım yine sporu filan tabi :)

dediğim gibi hiçbir bilimsel karşılığı yok yazdıklarımın. kendi hislerim bu şekildeydi. ama belki de mantıklıdır :)
  • teritori  (21.02.22 17:18:40) 
Kilonuz ideal olsa da göbek olabilir. Yapacağınız şey basit karbonhidratları hayatınızdan çıkarmak: Ekmek, şeker, pasta, aburcubur, poğaça vs.

Kalori açığı vermeseniz de kalori fazlanız kesinlikle olmasın. Akşam 19:00'dan sonra tek lokma bile yemeyin.

Sabahları yarım saat yürüyün, hangi saatte isterseniz Lily Sabri'nin 5 dakikalık karın hareketleri var her gün onu yapın. 2 hafta boyunca bunu uyguladığınız halde hiç incelmediyseniz metabolik bir probleminiz var demektir. Bir dahiliyeciye görünün.
  • kaptankedi  (21.02.22 17:19:53) 
küçük tabak ve yavaş yemek önemli.


  • silver apple  (21.02.22 17:54:17) 
benim cevabım diğerlerine göre biraz kişisel olacak belki ama kendimi bildiğimden beri 0 spor yapmama rağmen göbeğim düz. çünkü daha rahat olduğu için günde tek öğün yiyorum. doğuştan zayıf da değilim bu arada, yemek yiyince kilo alabiliyorum. omad yapabilirsin, kalori saymana da gerek kalmaz böylece. ne kadar sağlıklı olduğunu bilmiyorum tabii.


  • sivilceli ergen  (21.02.22 18:35:55) 
Gobek sporla flaan profesyonel dizeyde ugrasmadikca erimiyor.

Gobegi eritecek tek sey hamuru, sekeri, abur cuburu bicak gibi kesmek.

Sporsiz bile erimeye basliyor. Buna.bir de spor eklenirse cok cabuk sonuc geliyor.
  • celebi efendi  (21.02.22 19:11:44) 
Liposuction :)


  • photo85  (21.02.22 19:53:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.