[]

hayatimdaki bos insanlarin bana ulasmamasini nasil saglarim?

genelde akrabalar bunlar. egitim ve zeka seviyeleri yerlerde oldugu icin sirf akrabalik kartini kullanip her turlu islerini bana yaptiriyorlardi. ama artik yapmak istemiyorum. hayatinda aramayip sadece isi dusunce bana 1,2 saatlik is yaptirmaya calisanlar, sosyal medya'da cubbeli ayetleri, reis'in sozlerini paylasan tipleri hayatimdan yavas yavas cikarmak istiyorum.

genelde telefon, sms, whatsapp ve ailem uzerimden ulasiyorlar. her turlu ayar, app, taktik vs.. verir misiniz? iphone kullaniyorum.


 
ölü taklidi yap abi. diğer türlü engel olamazsın diye düşünüyorum. bir yerden sonra görüşmek istemediğini anlayıp aramayı bırakırlar. mesaj atana dönme, ararlarsa açma, eskaza açarsan da çalışıyorum müsait değilim vs bahanelerle savuştur.
en güzeli de yapmaları istedikleri iş her neyse yapamam vaktim yok, çalışıyorum de?

  • veritaslibertas  (21.02.22 14:47:28) 
mantikli; ama o kadar nefret etmeye basladim ki. bunlari yapmak icin bile emek, vakit harcamak istemiyorum. istiyorum ki hic ulasamasinlar.


  • buenosdias  (21.02.22 14:50:38) 
Üst cevap y+1
Olmadı telefonunu değiştir, engelle

  • kisa  (21.02.22 14:51:41) 
Bi 300 fişekle, bittiğinde de 200 lira gönderirsin desen olmaz mı?


  • put it in your appropriate place  (21.02.22 15:34:38) 
(bkz: hayır diyebilme sanatı)
Kitap nasıldır bilmiyorum, kitabı önermiyorum. Bol bol hayır deyin, çok güzel bir şey.

veritaslibertas +1
  • kobuzchu kiz  (21.02.22 16:02:25) 
hepsini rahatsız etme moduna al. whatsapptan sessize al. ararlarsa mesaj atarlarsa bildirim gelmez.


  • jelly bear  (21.02.22 17:46:19) 
Açma. Yanlışlıkla olursa 1 dk de kapa. Sonra mesaj at. Ararsa dönme.


  • baldan kaymak  (21.02.22 20:09:21) 
kredim var de, bankaya borçluyum de, 20bin filan borç iste


  • KaraSakall  (23.02.22 11:42:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.