[]

Küflü odada uyumak

Bu kış yatak odamın duvarlarında biraz küf çıktı tavanda. Sabah uyanınca boğazım ağrıyor son günlerde. Bu küfle alakalı sanırım. Hasta olmaktan korkuyorum. Küf engelleyici boya ile boyarsam bu küflerin bi zararı kalır mı acaba? Şu an bu küflerle uyumak çok mu zararlı? Yazın hava ısınınca boyarım kokmasın dedim ama hemen boyamalı mıyım?




 
küflü odada uyumak solunumla küfleri ciğerlerinize almak demek, çok zararlı.


  • mikahakkinen  (15.02.22 09:12:22) 
öncelikle sorunu çözmeniz lazım, muhtemelen nem alıyor, duvardan su sızıyor vs olabilir. bunu çözmeniz önemli.
ikinci olarak da boyamanıza gerek yok. çamaşır deterjanı ile temizleyeceksiniz küfü. ve evet hemen yapın küf zararlı.

www.youtube.com
  • veritaslibertas  (15.02.22 09:20:50) 
Abi halüsinasyon, baş dönmesi falan yapiyor. Tehlikeli tabiki.


  • logisticsmanager  (15.02.22 11:01:31) 
brittany murphy kuften oldu diye okumustum. simdi kontrol etmedim ama kisa sure sonra kocasi da olmustu galiba. evdeki kuf nedendi denmisti.


  • Kittie  (15.02.22 12:06:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.