[]

Tem kullanırsam kaç para öderim? (istanbul)

Arkadaşlar google ve yandex mapste rota oluşturuyorum, paralı yolu seçiyorum ama ücret yazmıyor.

Beylikdüzü'nden Göktürk'e gideceğim. Esenyurt üzerinden Tem'e bağlanıp Mall of İstanbul tarafından tem'den devam edip gideceğim.

Tahmini kaç gişeden geçerim ve ne kadar öderim?

Ona göre hgs'ye para yükleyeyim. Kredi kartı otomatik bağlı değil çünkü.

 
www.kgm.gov.tr

Buradan hesaplayabilirsin.

Esenyurt - Mahmutbey arası 6,5 TL

Mahmutbey sonrası bedava zaten.
  • himmet dayi  (13.02.22 14:21:28) 
@himmet

Mahmutbey'den sonra bir gişe daha yok mu? Mahmutbey'den Odayeri kavşağına kadar sürücem. Esenyurt ile Mahmutbey arasında da gişe var diye biliyorum.

Nasıl 6.5 TL olacak %48 enflasyonla bu mümkün mü?

40 TL var HGS'de ona göre 50 papel daha atacağım.
  • Cesario  (13.02.22 14:45:34) 
geçişten sonra ödeme yapılabiliyor bildiğim kadarıyla.


  • sparkle kiddle  (13.02.22 15:57:32) 
Odayeri kavşağı kuzey marmara ile ilgili, tem mahmutbeyden sonra ücretsiz. Temde giriş - çıkış ücreti var, esenyurttan sonra ıspartakule gişeleri var ama sizle ilgili değil o siz yolunuza devam ediyorsunuz. Rotanız esenyurt - mahmutbey; ücreti de 6,5tl.

Mahmutbey gişelerden çıkınca, mahmutbey kavşağından O7 mahmutbey odayeri bağlantı yoluna bağlanıyorsunuz. Burada İstoç, ikitelli, başakşehir kuzey, fenertepe SGS'leri var aynı yol üzerinde. Hepsinden geçtikten sonra Fenertepe gişelerine varıyorsunuz. Birkaç yüz metre gittikten sonra da Işıklar'da çıkış gişeleri var. Oradan çıkınca göktürk kemerburgaz hasdal için yol ayrılıyor d-20'ye bağlanıyorsunuz.

Şuradan bakın; www.kuzeymarmaraotoyolu.com

6,5 tl tem ücretine kuzey marmara yolunu dahil ettiğiniz için ortalama 30 lira civarı daha ekleyin.
  • akhenaten  (13.02.22 19:39:47 ~ 19:57:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.